Svar på era träningsfrågor!Ã?h va kul! Då undrar jag: Vad är proteinpulver bra för? Vad för proteinpulver äter du?

Kort sagt förbättras kroppssammansättningen av ett ökat proteinintag genom en ökad förlust av kroppsfett samtidigt som de agerar muskelbesparande. Innebär alltså att alla individer, även de som inte tränar, tjänar på att prioritera proteinintaget under dagen. Självklart ökar behovet för de som tränar jämfört med icke tränande människor. Jag kör på detta som jag blandar med vatten men blir jag tex hungrig eller sugen på något gott om kvällen brukar jag blanda denna med mjölk istället. Finns på de flesta ställen som säljer tränings-stuff.

hur tränad/otränad var du innan? Vad tränar du? Ã?ter du kolhydrater för att klara av att träna eller kan du träna utan?

Jag försöker att undvika kolhydrater som pasta, ris och potatis. ''Unnar'' mig ibland för att jag tycker om det eller om det inte finns något annat matalternativ men jag äter inte dem för att klara av att träna. Det gör jag ändå.

vilken kändis( eller vanlig dödlig) är din kroppsförebild? vem är ditt drömligg?

Drömligg… Kanske Justin Timberlake? Tycker han är porrig när han dansar. Eller Ryan Gosling för att han spelar såna roller där han verkar vara världens härligaste pojkvän/människa. Tycker både Katy Perry och Rihanna har ganska sunda kroppar. Bra bröst och bra rumpa men platt mage och smala armar.

Jag vill ha tips på övningar ni kör! Och så undrar jag lite över ditt alkoholintag – eftersom du jobbar med det du jobbar med tänker jag + att alkohol ju innehåller så djävulskt mycket kalorier. Dricker du/dricker du inte/vad dricker du/hur tänker du kring alkohol i samband med träning?

Jag dricker väl inte djävulskt mycket alkohol………. Hehe. Nä men ute på krogen dricker jag bara vodkaredbull sugarfree. Och kör jag shots så dricker jag tequila. Försöker hålla mig borta från allt onödigt socker i shots som Fisherman osv. Kan be Martin ta några bilder på mig för olika övningar vi kör nån gång!

sjukt snygga träningskläder! Vad har du för underkläder när du tränar? Jag har provat med hotpants, string etc, men tycker alla skaver här och varâ?¦ Något tips om märke?

Nä asså… När jag tränar har jag alltid mina skönaste underkläder. Jag är en riktig mysis när det kommer till underkläder, har jag några som inte är sköna ryker de på en gång. Jag spar aldrig på såna. Jag gillar ''vanliga'' trosor. Ni vet den absolut vanligaste modellen FAST transparenta. Så de är genomskinliga liksom. eller i tunt tunt tunt spets. Sen har jag såkalrt vissa string för det behöver man till vissa klädesplagg men de går under samma tanke. Spets eller transparent. Sen är de såklart olika, med blommor och rosor och hjärtan eller bara enfärgade men spets osv. Men ett tips är att prova dig omkring och köpa ett gäng av de du gillar. Alt gå en strl större!

Hej! Jag måste gå ner i vikt eftersom jag har extra-kilon på mage, och har precis löpt ett gymkort.. men har du tips på vilka maskiner som är bäst då man vill gå ner i vikt? 🙂

I regel om du vill gå ner i vikt så handlar det om att göra av med mer än vad du får i dig. Alltså röra på dig mer. Alltså kondition. Crossfiten och cykla och gå powerwalks på morgonen INNAN frukost.

Kul med frågestund om träning då jag själv håller på att trimma till mig lite. Jag undrar om du har några tips på rätter som är enkla, går snabbt att göra och är NYTTIGA? Hatar att laga käk nämligen. Och kan man köpa â??mirakelnudlarnaâ? i vanligt butik? Tack på förhand och ha det gött!

Nej ''mirakelnudlarna'' går inte att köpa i vanlig butik, tyvärr. Men som jag förstått finns de att köpa på de flesta asiatiska livsmedlesbutikerna. Fråga dem om hjälp! Hm.. Snabbarätter… Det måste bli soppa? Googla nyttiga soppor så ska de komma upp massa.

Vad använder du för skor när du tränar? Inne samt på dina powerwalks? Tycker du att dom är bra?

Dessa från Nike använder jag inomhus och de går att beställa här (man kan välja massa olika grejer själv och kostar ca 1300:-)

20120131-011040.jpg

Dessa från Nike använder jag utomhus. De ska vara anpassade till utomhus då de är mer tåliga för vatten osv. Det tycker jag verkligen de är. Haft de i snö och spöregn och aldrig kommit hem med blöta fötter! De finns att köpa i de flesta träningsbutiker.

20120131-011030.jpg

Jag tycker om båda väldigt mycket. Tycker inte de halkar omkring och de ger bra fästa. Om ni kollar noga så ser ni att sulan är ''fäfflad'' det är för att de är så mjuka i sulan att man kan böja dem på mitten utan problem. Ã?ndå ger de riktigt bra balans. Jag gillar dem som fan.

Vad brukar du göra när du tränar själv på gymmet utan PT? T.ex vad gör du när du kör kondition/styrka å hur länge?

Jag brukar variera så mycket jag kan.. Beror på om jag är trött eller på bra humör osv. Men ett vanligt pass när jag är själv kan se ut såhär:
20 min crossfit
10 min cykel
20 min intervall promenad (kör alltså upp och ner på löpmaskinen så jag varierar att gå i enorm uppförsbacke väldigt fort och sen saktar av i mindre backe)

Hur tränar man bäst baken? hälsn. *vill ha snygg tajt ohängande rumpa nu*

Dessa tre gör jag och Martin jämt. Fast på de första två övningarna kör jag med vikter i varsin hand. PÃ? den sista brukar jag alltid köra med ett ben fast jag har det andra benet på en bänk, ca 50cm hög.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TD9H24V7rrM&feature=related[/youtube]

vad hände mellan dig och hibbs egentligen?? ni hängde ju som fan ett tag?

Inte för att detta är en träningsrelaterad fråga men okej. Det hände inget alls. Ibland växer man ifrån varandra och ibland så har livet bara sin gång. Och det är liksom ingen dålig stämning mellan oss, vi pratade med varann för två dagar sen tex.

Jag undrar hur en dags matintag ser ut för dig(på ett ungefär) och hur många gånger du tränar i veckan? Räknar du kalorier eller går du bara efter känsla?

Jag har absolut noll koll på kalorier så det gör jag inte. Men jag försöker att alltid äta nyttigt men i söndags åt jag tex en pizza men bara för att inte överdriva drack jag cola light… Lite så försöker jag tänka. Jag tränar gym (styrka/formgivning av kroppen) med Martin 2 gånger i veckan, sen går jag powerwalks innan frukost minst 5 gånger i veckan och sen försöker jag gå på gym och köra kondition ca 2 gånger i veckan. Idag har jag ätit följande (tiderna är ungefär):

12.00 Dubbel espresso och redbull sugarfree (sen powerwalk)
14.00 Lunch med Becca åt jag en sallad med kyckling, spenat, rödlök, kidneybönor, gurka, avokado
17.00 Ã?pple
(Tränade ca 40 min kondition på gymmet)
22.00 Chiligryta jag lagat + 2 glas rödvin

Tipsa gärna om dina bästa träningskläder 🙂 vad har du på dig när du joggar/pw:ar så här års? 🙂 gör du yoga eller något annat liknande pass? 🙂

Inge yoga tyvärr… Tycker det verkar kul men är så ovig och är en sånt tönt att jag vill inte göra något jag ser töntig ut att köra… När jag är ute och går kör jag detta undertill:

20120131-012752.jpg

och ett par slappare träningsbyxor ovanpå, t-shirt, någon ziptröja och sen tunnare dunjacka, öronmuffar och handskar.

Favoritövning på gymmet?

Lyfta vikter. Det tycker jag är kul.

hur mycket väger du och hur mycket satsar du på att väga till sommaren?

Jag är 170cm lång och väger just nu 59kilo. Jag vill väga ca 54kilo till sommaren men Martin säger att jag inte får säga så ''för muskler väger mer än fett och du får inte bli för smal''. Så ni fattar vad jag menar? I slutet av dagen vill jag bara ha en fast mage och smalare armar. Gillar mina armar minst av allt på min kropp då jag tycker de är oproportionerligt stora.

Ã?ter du nå fettförbränningstabletter? Vilka i så fall? Har du annars nå tips på sånna?

Nej det gör jag inte mer än Omega 3 kapslar.

Har du nå kick ass tips på grymma övningar för baken och magen?

Japp kolla videon högre upp!

var köpte du dina mairakelnudlar?

Mina är från en asiatisk matbutik som ligger på St eriksgatan 48 typ.

Har du något tips på bra fik/restauranger där man kan köpa nyttigare mat, typ GI? Har för mig att du skrev om någon GI-restaurang förut

Jag har två jag bara älskar här i Stockholm. Den första ligger ett stenkast från mig och heter ''Mix n go'' det är en salladsbar som ligger på Scheelegatan 17 här på Kungsholmen. Den andra heter ''Kalori'' och ligger på Malmskillnadsgatan 50 mitt i stan.

Vad äter/dricker du för träningstillskott? Tar du några tabletter el liknande? 🙂

Inga tabletter alls och proteinpulver såg ni högre upp.


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Thank you for great article. I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/live2/

  singapore horse racing live youtube 2023-06-26 11:46:44 https://freehorseracingtv.com/live/hipodromo-camarero-en-vivo/
  Svara
 • Thank you for great information. I look forward to the continuation. https://farmasiucretsizuyelik.com/

  farmasi üye ol 2023-01-17 06:40:33 https://farmasiucretsizuyelik.com
  Svara
 • Excellent article! We will be linking to this particularly great article on our website. Keep up the good writing. https://no19butik.com/

  missemramiss elbise 2023-01-17 01:45:30 https://no19butik.com
  Svara
 • This post post made me think. I will write something about this on my blog. Have a nice day!! https://yoykem.com.tr/

  Solar panel fiyat 2023-01-16 22:02:55 https://yoykem.com.tr/
  Svara
 • it’s awesome article. I look forward to the continuation. crickfree

  horse racing on tv saturday 2022-12-29 06:11:17 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
  Svara
 • I appreciate you sharing this blog.Really looking forward to read more. Really Great.

  evden eve nakliyat izmir 2022-12-09 08:16:03 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • Haha, jag har så dålig träningsfantasi men inte råd med en PT så idag ska jag kopiera ditt exempelpass rakt av (20 min crossfit, 10 min cykel, 20 min gångintervaller) skönt att slippa tänka själv och bara köra! Tack för ett inspirerande inlägg!

  2012-02-02 11:44:18
  Svara
 • Det här inlägget var grymt 🙂 älskar din blogg

  2012-02-01 19:35:35 http://laticha.devote.se
  Svara
 • Jag äter det då och då. När jag blir ’sötsugen’ eller som mellanmål, eller innan träning om jag är lite hungrig men det är inte riktigt tid för middag eller lunch. Eller efter träning för att stärka musklerna. Men inte allt detta på samma dag. Tror det är bra med max 2-3 gånger om dagen.

  2012-02-01 19:35:06 http://dashagirine.se
  Svara
 • Hur ofta äter du ditt proteinpulver? 🙂

  2012-02-01 16:37:34
  Svara
 • Ã?h, älskar att läsa! Blir träningspepp!

  2012-02-01 15:21:32 http://inspireme.spotlife.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!