Tar ni hand om eran hy såhär års?

Hej. När jag var ute och gick med en tjejkompis här om dagen så beklagade hon sig över sina ''torra och fula händer'' hon alltid får under vintern:

Jag: Men smörjer du dem?
Hon: Nej…
Jag: Okej men använder du handskar under vinterhalvåret?
Hon: Nej…
Jag: Men haha, älskade ängel! Och du undrar varför du har torra och spruckna händer?

NI vet när ens föräldrar säger en sak och fastnar i ens huvud och man tar med sig det resten av sitt liv? Det här är en sån sak för mig. Min mamma sa till mig för väldigt många år sen att ''en kvinna kan alltid se bra ut i ansiktet men man kan alltid avslöja hennes riktiga ålder på händerna och halsen, därför är det viktigt att alltid smörja händerna, använda handskar och aldrig glömma att smörja halsen med ansiktskräm, natt som dag'' och ni ska se min mammas hy! Den är flawless. Hon har så len hy och för hennes ålder 50+ är den skrämmande fin.

Så sen barnsben har jag alltid använt handskar på vintern och smörjt in mig på diverse ställen. Sen något år tillbaka har jag snöat in mig på märket Burt's bees som jag vet att jag tipsat om förut… Men jag tycker om att göra reklam för märken jag tycker om. Tycker inte det är mer än rätt. Den här krämen använder jag för händerna nu när det är vinter. Jag tycker den är fantastisk. Att alla deras produkter är gjorda på bivax är ju inte heller någon nackdel…

HÃ?R kan ni klicka för att komma till deras hemsida.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!