Tips för den sötsugne

Lova att ni säger till om ni tycker det blir för mycket träning och hälsa här i bloggen. Det är ju faktiskt inte det enda jag gör här i livet. Framför allt ska ni veta att jag unnar mig en hel del… Men ni verkar gilla dessa inlägg så jag fortsätter tills ni säger att det inte är kul längre.

Efter maten brukar jag väldigt ofta bli sötsugen… Jag vet att jag inte är ensam om det. Men vill man vara nyttig är det inte alltid så lätt och en frukt är väl inte så där jättekul.

* Ett alternativ är att blanda Funlight med Kesella Lätt och toppa med några bär. Ibland brukar jag köpa Kesella ''Rabarber'' och ha i lite. Den är så god att man smäller av. Men det är bara för att den innehåller så mycket socker…. Hehe.

20120209-192348.jpg

* Andra alternativet är BÃ?ST. Det här är ''belgisk varmchoklad'' och jag vet inte vart man kan köpa just denna förutom på Daglivs här på Kungsholmen. Men bästa med den här att man har i tre teskedar av pulvret i varmvatten och en kopp innehåller endast 36.5 kalorier! Som ni förstår är detta inget man kan överdosera bara för att det innehåller så lite kalorier men att unna sig ibland tycker jag man både får och ska.

20120209-192335.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!