Tack för dessa 5+ år SPG

I helgen var det på riktigt ”end of an era”.

Jag sa nämligen upp mig på Ambassadeur och Stureplansgruppen som jag jobbat för i över fem år. Sjuk grej men jag ska börja jobba heltid. Jag ser fram emot att bli riktig svensson och jobba vardagar, vara ledig helger osv. Det var på tiden sa manma. Jag är överlycklig för mitt nya jobb. Men det får ni höra om lite senare…

Kör nu alltså min allra sista helg! Kom gärna och fira av mig tillsammans med mina vänner. Maila för fri entré som vanligt på [email protected] och glöm inte att markera vilken dag det gäller i ämnesraden med FREDAG eller LÃ?RDAG.

20120213-204132.jpg

Jag och Boudal i lördags.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!