Superstjärna med säljvisioner efterlyses!

Min vän David har startat ett företag och jag är så glad att det går så bra för dem och nu söker de fler! Stämmer detta in på dig? Ja men skicka en intresseanmälan på en gång så kanske du blir rik.

Vi är ett tight, nystartat bolag med enorma ambitioner, vi satsar nu på att få in flera duktiga mediasäljare som inte ser några gränser i utveckling eller försäljningsresultat. Vi erbjuder våra kunder nischade sökmotorer, annonser i tidningar, hemsidor och flera andra viktiga tjänster för att öka sin närvaro marknadsmässigt. Vi sitter i fräscha lokaler på Ã?stermalm. Vi ser fram emot att få höra mer ifrån dig! Maila oss på [email protected].

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!