Logistiken

Det här nya livet jag håller på att försöka lära mig är inte lätt. Jag är inte van att gå upp 06 på morgonen vilket jag gör, men betyder att jag är beyond död om kvällarna. Så när jag kommer hem från jobbet vid åtta-tiden så lagar jag middag, hänger omkring någon halvtimme och sen däckar jag i sängen. Lagt mig innan tio-tiden varje kväll. En kväll stupade jag strax efter åtta tom… Och jag har inte riktigt vetat hur jag ska få in träningen i mitt liv men igår pratade jag med Isa och nu har vi en idé. Hon kommer och hämtar mig på jobbet idag och vi ska powerwalka hem. Antar det kommer ta en timma från Solna till Kungsholmen. Det är inte mycket men det är en början!

20120301-081812.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!