God morgon måndag.

Dålig vana att ta ledigt fårn allting man måste göra om helgerna. Jag gör bara det jag känner för. Umgås bara med de människor jag vill. Och där nånstans glömmer jag bort min lilla blogg som jag haft i över fem år. Det är en ganska konstig tanke. Att alla mina känslor och så många bilder finns sparad här i cyberrymden. Så många gånger jag haft ont i hjärtat och skrivit om det. Och så många gånger jag varit överlycklig och bara skrikit ut det i bloggen för eran förtjusning. Idag har jag fått känna på hur en riktig måndag känns. En sån måndag jag bara läst om på twitter och mina vänners bloggar. Började med att glömma plånboken hemma och när jag skulle gå igenom spärrarna till tbanan upptäcker jag att jag håller soppåsen i vänstra handen. Vart väldigt jobbigt när jag skulle trycka ner den i en av tbanans små papperskorgar. Skämdes lite. Men antar att det kan hända den bästa? Säg att det hänt er med.

God morgon måndag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!