Killars hem

På tunnelbanan snöade jag in mig på en tanke om hur killars hem ser ut. Oftast finns det inget mellanting tycker jag.

För att antingen har de det så fint att det ser ut som en inredningsbutik eller en inredare som varit där och pekat med sitt finger och bestämt allt (faktiskt varit hos en kille där han haft en inredare som gjort a l l t) eller så har de det så tråkigt och vanligt för att de inte bryr sig. De har ett matbord fullt med post och en soffa som bara fyller funktionen ''att sitta i''. En dubbelsäng och en jätte tv. Oftast någon inramad affisch på tex Gudfadern. Alltid en enorm tv-apparat. Det är den gemensamma nämnaren dessa två olika typer av killar har.

Men min tanke var då, vilken av dessa stör mig mest? Jag stör mig på inredningskillen för det känns som om han har det finare hemma hos sig än vad jag har hos mig och om man kanske skulle flytta ihop så skulle han vilja tycka till om inredningen och det går ju inte alls an för alla vet ju att det är jag som bestämmer.

Men sen har vi den killen som inte bryr sig alls. Som kan ha disk framme i en hel vecka. Han kanske kommer tycka jag är galen som vill köpa en ljusstake för 2500:- för att inredning är inget man lägger pengar på? Kan inte bestämma mig vem som irriterar mig mest.

Båda antar jag. Godmorgon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!