Fredagspuss.

DENNA FREDAGS KÄNSLA?!

Känns som om jag idag, tre veckor på nya jobbet börjat bli en riktig 9-5:are. Idag köpte jag nämligen mitt första busskort, e v e r. När jag var yngre fick man busskort av skolan och sen dess har jag plankat. Japp. Sån är jag. Och jag har ju åkt fast. Max 5 gånger i mitt nästan 26åriga liv och mankanju räkna ut hur mycket jag tjänat på det. Jag har ju såklart inte alltid plankat. Kört smsbiljett på bussen, men ändå.

Men imorse var det dags. Då åkte jag på det. I Början på veckan hade jag med mig min första matlåda. Tog mig friheten att micra fisk tom. Börjar känna mig hemma här på kontoret. Livet är så himla fantastisk. Ikväll skulle vi kört AW med Ziperall men det blir middag på PAPA istället. PAPA kan vara Stockholms bästa restaurang. Top 3 iallafall. Atmosfären och servicen är oslagbar. Nu ska jag skriva ihop sommarens logistik. Fredagspuss till er alla.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!