Nya bloggen

Hej nya bloggen.

Jag vet inte vad jag gjort för fel men som ni ser har vi flyttat bloggen till en annan plattform och såklart kom jag inte in hur jag än gjorde. Jag är väl teknisk när jag lägger manken till men det har jag inte gjort… Jag har slängt ett öga på det och även Petris försökte hjälpa mig i söndags men nu fick jag till det. Tacka vet jag IT-teknikerna här i världen. Jag har en miljon bilder från i helgen och 2 färdiga inlägg som jag skrev men inte kunde ladda upp i helgen så nu kör vi. Bloggmarathon idag. Ser ni det fina lilla hjärtat i slutet på varje inlägg? Det är till för att ni ska ''gilla'' vilka inlägg ni gillar så jag vet vad jag ska skriva mer om och vad jag kanske inte ska skriva alls om? Okej puss hörrni!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!