DAGENS

 

Eftersom att ni verkade gilla ''Dagen outfit'' väldigt mycket så kom jag på att det nog var dags att damma av min systemkamera. Jag älskar ju den och jag gillar ju verkligen att ta bilder med den. Det gör mig inget att väskan blir väldigt tung när man alltid bär med sig den men anledningen till varför jag slutat använda den är för att jag har över 15 000 (högupplösta!) bilder på min dator… Så varje gång jag ska in i iphoto så tar det flera minuter. Men jag har en extern hårddisk som jag ska överföra alla bilder till och sen kör vi. Så länge överför jag dem till min jobbdator. Okej är ni med?

 

Tröja: H&M
Jeans: WRANGLER
Boots: Acne
Ring: Marc by MarcJacobs
Örhängen: NK Detaljs (köpte i söndags, hur fina?! Gillar dem väldigt mycket.)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!