Powerwalk och presentation av Karin

 

igår kväll gick jag en ordentlig promenad med Karin. Jag förstår om ni blir förvirrade nu och undrar vem den där Karin är och det är faktiskt en ny kollega. Eller hon jobbar inte riktigt med Ziperall utan med företaget som vi sitter med. Men vi sitter ett par skrivbord ifrån varandra och när jag var ny här (är jag väl i och för sig fortfarande men menade när jag var väldigt ny) så frågade hon och en annan tjej som heter Susie mig jämt om jag ville följa med ut och röka. Det var faktiskt väldigt snällt. Jag blev väldigt glad. Man känner sig välkommen, förstår ni. Jag skickade tom sms till mina tjejkompisar och skrev ''De fråga om jag vill följa med och röka!!! JIPPIII!!!''.

Så om det är någon som är ny på just ditt jobb, gör den personens dag och fråga om den vill följa med på lunch. Eller ut och röka. Eller om ni ska åt samma håll när ni slutar jobbet. Man blir varm, ända in i själen av sådana små gester.

Men tillbaka till igår! Igår smsade vi lite på kvällen och så föreslog jag powerwalk eftersom att Karin ganska passande bor relativt nära mig. Så gick vi ungefär en mil och avslutade pw:n hos mig där jag bjöd på min chiligryta. Den ser inte så fantastisk ut på bilden men den är väldigt god och väldigt nyttig. Recept kommer! Ska bara överföra bilderna från systemkameran.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!