Petra aka Stålkvinnan

 

Petra är ju världens roligaste människa. Antar ni läser hennes blogg och gör ni inte det är det hög tid att ni lär känna denna underbara kvinna.

Hon har i alla fall rasat i vikt senaste tiden. Eller sen hon köpte massa stuff från Fitnessgurun. Jag vill väl inte vara sämre (och vill man va nöjd med magen osv i sommar är det hög tid att börja engagera sig nu) så jag gick loss i deras shop här om dagen. Det var väldigt prisvärda produkter! Återkommer med utvärdering inom en snar framtid.

Är ni med mig? Är ni också sugna på att komma i form? Men vi kör ihop! Jag kommer uppdatera er på hur jag tränar och vad jag äter med jämna mellan rum. Glöm inte att allting är nyttigt så länge det är i normala doser. Ingen mår bra av att träna sju dagar i veckan och aldrig unna sig något gott. Men det är inte alls hälsosamt att bara trycka i sig skit och aldrig röra på sig. Det gäller att hitta en balans där man både är nöjd med sin kropp och är hälsosam.

Snart är det vår och då är det nästan sommar och då är det försent. I år ska jag inte vara den som skojar om att ''jag satsar på beach 2013 istället''.

Jag satsar på Beach2012.

Lets do this!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!