Mitt första event med Ziperall

 

Imorgon är det äntligen F R E D A G. Men att säga att det ''äntligen'' är fredag är faktiskt fel för jag tycker veckorna går hur snabbt som helst. Speciellt den här veckan. Jag har haft fullt upp och suttit med jobbet när jag kommit hem men vet ni att det inte gör något alls för mitt jobb är så roligt. Trivs något oerhört. Trivs bättre än vad jag kunde föreställa mig i mina vildaste drömmar faktiskt. Ibland sitter jag på jobbet och känner ''MEN DASHA SLUTA SKOLKA FRÅN JOBBET'' men så kommer jag på mig själv att jag inte alls skolkar utan det är mitt jobb som är så roligt att det känns som om jag skolkar. Då har man hittat pretty rätt, eller hur?

Imorgon har jag mitt första event. Vi spolar tillbaka klockan ca 3 år och sätter DashaLaroy igen (för er som inte vet så jobbade jag på Laroy i ca 2 år innan jag började på Amba). Det ska bli hur kul som helst och jag är super excited.

Ni är såklart hur välkomna och önskade som helst. Vi har ett samarbete med ett gäng poledance-tjejer från gruppen Intellegopole. De kommer hålla en show med två stänger vid midnatt. Och de 50 första gästerna får ett par Ziperall-hörlurar. Så kom i tid och kom och supporta mig! 


Bild från Keelas blogg.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!