NEWSFLASH

 

Här om dagen släpptes Justin Biebers nya låt ''Boyfriend''. Vad tycker ni om låten? Jag gillare. Det är en äldre touch på honom i denna låt. En ung Justin Timberlake. Vilket är super hett. Det som faktiskt är pretty amazing är att både The Voice och NRJ har spelat den här låten. Jag vet inte om ni minns menj ag stratade ju krig mot NRJ när de vägrade spela Justin Bieber för något år sen? jag tjatade på mina vänner Knappen och Hakim hur länge som helst men sen kom det fram att det var deras musikchef som hade sagt att de inte skulle spela honom. Men NU SÅ. Vi Belibers vinner alltid. Vi ska ta över världen. Okej, nu lät jag lite koko. Förlåt. Men jag är glad!

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RoFXbt2tfbU[/youtube]

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!