KÄRLEKSFRÅGOR DEL 2

 

 

Såhär ligger det till, jag kan fan inte släppa mitt ex jag blir galen! Det har gått över ett år och det går inte en dag utan att jag tänker på han. Jag har kämpat som fan för att få tillbaka han. Jag åkte iväg hela förra sommaren för att glömma han men misslyckades när jag kom hem sa han att han börjat träffa sitt ex men hade fortfarande känslor för mig. Sen efter en vecka sa han att de skulle försöka igen. Jag har försökt acceptera detta men det går fan inte! Blir knäpp! Vad ska jag göra? Tror faktiskt han gör ett misstag och skulle göra allt för han.. Tips eller vad tycker du??!!
Du är bäst!!!!! <3

Hmm… Ja du. Första reaktionen är ju att du ska strunta i honom? Jag har en känsla av att han kryddar lite för dig. Att han har känslor för dig är väl ändå inte konstigt om ni varit kära osv. Men om han bestämt sig för sitt ex så är de känslorna starkare och tyvärr tror jag att det bästa du kan göra är att acceptera det. Sätt dig och kolla igenom hela Sex and the City boxen så kanske du blir lite klokare. Gör jag ofta när jag har ont i hjärtat…

Hur vågar man släppa in någon och öppna upp sig? Trots en fin kille som jag gillar och han gillar mig så vågar jag inte. Hur gör man? Tack för en toppenblogg dasha du verkar så klok och härlig! En riktig sån bästa-kompis-tjej! Ta hand om dig!

Du har väl sett The Notebook och Love Actually? Det är anledningen till varför man släpper in folk i sitt liv och öppnar upp sig. För att kärlek är fantastiskt.

Tror du att man kan börja om med sitt ex? Alltså börja om helt utan att dra upp gamla saker.

Jag tror på att vissa kan det, ja. Men man måste tänka på att man gjorde slut av en anledning och om man inte kan släppa det helt så ska man inte gå tillbaka. För jag tror på att man då måste börja om från noll. Aldrig dra upp gamla saker som man bråkade om förut osv.

Varför tog det slut mellan dig och P?

Det är faktiskt en väldigt odramatisk historia. Vi blev bara kompisar. Ni vet när man går från lovers till vänner? Det var vad som hände. Det var väldigt sorgligt att inse det…

Vilka killar faller du för? Om du är i ett förhållande med en kille, hur ska han då vara?

Han ska vara kul. Att skratta är viktigt för mig. Sen tycker jag om att göra saker. Och jag tycker om när han styr upp. Det tycker jag är manligt. Tex att han säger ''på lördag tänkte jag att vi skulle käka brunch med den och den''. Sånt gillar jag. Sen gillar jag killar som har skjorta ute men mjukiskläder hemma. Eftersom att jag inte bara gillar att göra saker hela tiden. Älskar att bara ligga i soffan en hel dag också. Svårt att säga vad jag gillar för killar och vad man faller för… Men jag gillar killar som styr upp i alla fall. Inte att jag alltid måste bestämma allt för då kör jag över honom och tröttnar väldigt snabbt.

Har varit tillsammans med samma kille i två år (vi flyttade ihop också) men vi gjorde slut för två månader sen. Är så kär i honom, har aldrig känt så för någon innan! Men han har gjort mig ledsen massor av gånger plus att vi gjort slut en gång innan. Vill inte se honom gå vidare bara när jag inte kan, utan vill hålla kvar honom. Men jag är ju 20 år. Man blir väl kär igen, även om det inte känns så? Är det dumt att vara med någon man bråkar mycket med? Vi har ju det superbra när vi har det bra, då känner jag mig överlycklig. Men sen dagen efter kan allting kännas jättedåligt och jag kan sitta och gråta igen. Har du någon erfarenhet av liknande förhållanden? Vad ska man göra?

Ja det kallas för destruktiva förhållanden och de håller aldrig i längden. Man ska inte skrika och gråta i förhållande. Jag är väldigt hetsig och eldig och när jag var yngre lät jag det bubbla över flera gånger men det var ju för att jag var ett barn. Nu vet jag bättre och vet att när man stöter på ett problem så sätter man sig ner, pratar om det, släpper det och går vidare. Ingen ska gråta och bråka. Viktigaste är att man aldrig får nöja sig. Och är du bara 20 år så har du på allvar så mycket framför dig. SÅ många killar. Jag vet att det gör ont nu men vet du, en dag kommer du vakna och så kommer det kännas lite bättre. Och det är så man tar sig igenom jobbiga saker.

Kan du inte berätta kort om ditt ?kärleksliv? genom åren? Har du haft några långa förhållanden?

Ja men då börjar vi från början. Först var jag ihop med en kille som hette Marcus. När jag var ca 18 år. Vi var on and off från 12 år. Ja, ganska sjukt va? Först va ja kär i han och sen va han kär i mig och så höll vi på. Hånglade första gången vi va 12 och sen ihop när vi va 18. Sen kom Hampus. Hur fin kille som helst. Honom träffade jag på en resa till Bulgarien och vi var väl också ihop nått år. Här var jag 19 eller 20. Sen träffade jag några killar där emellan men det tog ganska låg tid tills jag träffade Philip. Då var jag 23.

Hur hanterade du när de tog slut?

Olika. Med Marcus var jag bara arg. Jag var så trött på honom. Vi hade det väldigt jobbigt. Ena sekunden var vi överlyckliga och andra sekunden grät jag så hysteriskt att jag inte kunde andas och spydde pga det. Hampus minns jag knappt… Jag var nog inte så schysst mot honom… Philip var jobbigt. Tycker himla mycket om honom. Det var ju ett riktigt och vuxet förhållande. Philip är världens finaste människa. Men tyvärr växte vi ifrån varandra på något sätt.

vad ska man göra om man slutat tro på kärleken?

Börja tro på den igen!!!! Nej men okej. Jag förstår att ibland så känns det väldigt mörkt och hopplöst och ensamt och helt värdelöst i vissa stunder men sen ska man försöka minnas hur mysigt och hur glad man kan bli av kärleken och min favorit stund – när man vaknar till på natten av att han flyttar närmare och trycker sin kropp mot min. Det är de stunderna man lever för.

Hur dejtar du? alltså utan att berätta några personliga detaljer! Är bara roligt att höra lite erfarenheter från en tjej som är några år äldre och som man ser upp till

Hehe hur jag dejtar? Jag vet inte. Jag förlorar i alla fall aldrig självrespekten. Jag skulle aldrig ringa tusen gånger. Jag är inte den som är på. Jag tycker han ska vara den som hör av sig osv. Det går jag igång på. Om jag måste kriga så blir jag galen och lägger ner honom sen i alla fall.

Har blivit singel för någon månad sen och inser (till min förvåning) hur onöjd jag är med det. Vill vara ihop ju! Men man får försöka göra det bästa av situationen. Så nu hade jag gärna velat ha lite tips. Efter ett två-års lång förhållande:
Hur ska jag nu göra för att börja gilla att vara singel och för att ha så roligt som möjligt som singel ? Tips?!

Man ska unna sig själv saker. Man ska unna sig själv att göra det mysigt bara för sig själv. Idag ville jag tex också komma hem till en karl som gjort middag till mig och sen bara krypa in under hans vinge och låta honom pilla mig i håret tills jag somna men eftersom jag inte hade det valet så köpte jag med mig charkisar och jordgubbar och gjorde det mysigt bara för mig själv. Och tycker du inte sånt är nice så är det bara att gå ut och supa. Gå ut och dansa och skratta och lev livet du nu kan göra när du bara är en JAG och inte en VI längre. Tänk på att du inte behöver tänka på någon annan nu. Gör sånt som ditt ex inte ville/gillade. Gör allt det! Jag vet! Gör en lista på sånt han inte ville att ni skulle göra och bocka av allt. Berätta gärna sen! Kram!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • I very delighted to find this internet site on bing, just what I was searching for as well saved to fav horse racing stream

  newsmax live stream 2023-07-15 08:21:14 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • This post post made me think. I will write something about this on my blog. Have a nice day!! kcal 9 tv

  fiba basketball live stream free 2023-07-07 10:49:43 https://freehorseracingtv.com/live2/fiba-basketball-live/
  Svara
 • I think the admin of this site is really working hard for his website, since here every stuff is quality based data. https://freehorseracingtv.com/live2/

  Svara
 • I just like the helpful information you provide in your articles https://freehorseracingtv.com/live2/

  hipodromocamarerovivo 2023-06-26 14:31:07 https://freehorseracingtv.com/live/hipodromo-camarero-en-vivo/
  Svara
 • Wonderful post! We will be linking to this great article on our site. Keep up the great writing al manar live

  today horse race live video 2023-03-21 08:18:05 https://freehorseracingtv.com/live/
  Svara
 • Greetings! Very helpful advice in this particular article! It is the little changes which will make the most important changes. Thanks a lot for sharing! rai tv

  newbury racing today on tv 2022-12-29 00:29:27 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Thank you for great content. I look forward to the continuation.

  izmir evden eve 2022-12-09 07:34:10 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • MEN GUD vad glad jag blev nu! 😀 Fan vad vettig du är!! Blir så glad när jag upptäcker en smart och rolig tjej med lite riv i.

  WOW säger jag bara, det här gjorde mig dag. ( har precis opererat bort mina halsmandlar och har så jävla tråkigt!!!!)

  Svara
 • Åh Dasha jag tycker du har så vettiga svar!
  Jag måste bara dela med mig av något på tal om sista frågan.
  Mitt ex hatade paprika. Alltså verkligen h-a-t-a-d-e! Alla visst det. När jag lagade middag kunde han inte äta om det fanns paprika i närheten. Sjukt töntigt. Så när vi hade gjort slut och jag slutat gråta när jag såg paprika på Ica så gjorde jag tvärtom. Köpte typ 15 paprikor och åt paprika till allt. Typ 1/2 paprika på mackan på morgonen och köttfärsfyllda paprikor till middag. Njuter än idag, 2 år efter vårt uppbrott, extra mycket när jag skär upp paprika till salladen och slänger i extra mycket.
  Hahahaha. Fan det är så härligt att skratta åt det!!
  Ingen har sårat mig som han, men jag hämnas på honom med paprika! 😉

  2012-03-29 22:03:12
  Svara
 • Till sista frågan: När jag blev singel drog jag på efterfest med ett gäng killkompisar, vilket jag undvikit innan eftersom att jag visste att exet ogillade det. Herregud vad kul jag hade! 🙂

  2012-03-29 21:58:14 http://emlalarsson.devote.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!