Nu tar ni er i kragen så vi kan bli vänner igen.

Men nu får ni ju ta ett chill pill och lugna er. Jag har aldrig hetsat någon till att banta. Att äta hälsosamt och röra på sig ÄR bra för människan. Att dricka alkohol och trycka i sig pizza som om det inte fanns någon morgondag är inte alls bra? Och att få lite hjälp på vägen är inte fel. Herregud då kanske ni tycker kaffe är fel också? För vadå, är man trött kan man väl bara se till att sova fler timmar per natt? Nu får ni ju lägga av. Trött jag blir på er. Ni som kommer med sån bull kan ju faktiskt söka er in till någon annan blogg där människan inte alls älskar att leva och allt som har med det att göra. För jag kan säga med handen på hjärtat att jag är en av de största livsnjutarna jag vet och jag äter inte alls BARA nyttigt. Jag unnar mig hur mycket onyttigheter som helst. Förmodligen för mycket men jag tränar och rör på mig och då tycker jag att man får det. Idag åt jag tex en chokladkaka. I söndags pizza. I lördags pommes med extra bea. Fyllekäkade en kebabrulle. Asså, är ni med? Man ska unna sig. Men man ska inte överdriva. Och att få en liten spark i rumpan (med hjälp av världens bästa HEAT tabletter) är inte fel.

SÅ. Har vi lagt det där bakom oss nu?

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • I really like reading through a post that can make men and women think. Also, thank you for allowing me to comment! horse racing live streams

  newsmax com live 2023-07-15 08:22:14 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Good post! We will be linking to this particularly great post on our site. Keep up the great writing watch horse racing live

  fiba basketball live stream 2023-07-07 10:50:46 https://freehorseracingtv.com/live2/fiba-basketball-live/
  Svara
 • Thank you for great article. I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/live2/

  Svara
 • As I website owner I believe the content material here is really good , appreciate it for your efforts. https://freehorseracingtv.com/live2/

  Svara
 • very satisfying in terms of information thank you very much. pitit manman mari tv messe du jour

  racing tv live 2023-03-24 18:38:56 https://freehorseracingtv.com/live/
  Svara
 • Great post Thank you. I look forward to the continuation. mtv lebanon live

  tv racing tomorrow 2022-12-29 04:23:33 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Good article with great ideas! Thank you for this important article. Thank you very much for this wonderful information.

  izmir evden eve 2022-12-09 07:34:42 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • Töntigt inlägg, ingen har väl påstått att du hetsat ngn till att banta? Men om man äter tabletter som är till för att öka förbränningen så är det väl uppenbarligen för att gå ner i vikt? Tycker det e rimlig o bra o äta normalnyttigt o unna sig ibland, men du skriver ju om o komma i kick ass form till sommaren o beställer hem halva fitnessgurus sortiment o var o varannan bloggare tjatar om att vara så hälsosam o komma i form o bli så fit i gå ner i vikt och det är tråkigt att det blir sån hets överallt tycker JAG. Sjukt otrevligt inlägg om att söka sig till annan blogg där nån vill leva ohälsosamt, varför skulle jag vilja det?! Att man är trött på att det hetsas så mkt kring vikt betyder ju inte att man tycker det ska tryckas i pizza o godis dygnet runt, herregud ät o sunt o normalt bara. hejdå

  2012-03-31 10:38:52
  Svara
 • Berätta mer om hur du använder kosttillskotten typ ditt kostschema!

  Kram

  2012-03-30 14:10:23
  Svara
 • Ska man gå ner i vikt och vara hälsosam ska man göra det på riktigt. Palla dutta.Det är MIN åsikt, var vänlig och respektera den så respekterar jag din. Det är olika för olika människor. Jag berättar bara hur jag känner.

  2012-03-30 13:25:24
  Svara
 • Mera snack om träning och matvanor TACK! Jag blir själv peppad när jag läser om andra som kämpar på =)

  2012-03-30 09:41:59
  Svara
 • kan du inte berätta mer om fitnessgurus-kosttillskott? 🙂

  2012-03-29 23:40:57
  Svara
 • Bullshit anonym. Ska man leva normalt äter man och dricker det man känner för och tränar samtidigt. Allt i måttliga mängder. Det ska bli rutin, något du gör i resten av ditt liv och inte bara en månad om året. Dasha vill bara komma i form. Jag tror det är farligt att tänka som du gör om man inte är överviktig, med tanke på att det kan bli en typ av ätstörning.

  2012-03-29 23:26:42
  Svara
 • Jag startade också med fitnessguruns grejer precis. Det är jättekul att läsa om din träning och mat för att det sporrar mig själv att fortsätta i samma hälsosamma steg. Nu kör vi Beach 2012 och en välmående och stark kropp!
  Kör hårt Dasha och jag ser fram emot att läsa om hur det går =)
  Kram!

  2012-03-29 21:27:09
  Svara
 • Fan va sjukt!! Idag på min blogg (för typ 10 min sen) gjorde jag ett inlägg om BEACH 2012!!
  Blir så gaalet irriterad på folks dumma kommentarer!! Dom läser vad dom vill läsa och kanske inte alltid vad där egentligen står! Tex skriver du att du ÄTER pizza, dricker alkohol, äter choklad osv MEN DU gör det i måttliga mängder OCH RÖR PÅ DIG!!! Det är ju det som är grejen. Du kan unna dig godsaker bara det är i måttliga mängder och rör på dig samtidigt!

  Nä fröken D! KÖR PÅ!!! I like it 😉
  Kraam alla fina!!

  2012-03-29 21:10:54 http://Jensen.spotlife.se
  Svara
 • Jag tycker att det är bra med pepp Dasha!!!!! Jag vet att jag behöver det i allafall! Kram!!! <3

  2012-03-29 20:26:16
  Svara
 • Ja men kanske är bättre så att man går ”all in” och inte unnar sig. Speciellt när du själv precis har börjat. Jag vet inte var denna hets kommer ifrån. Att man ska vara precis lika duktig som alla andra som tränar.Min teori är man ska gå ut hårt, uppnå sitt mål och sedan unna sig. Jag förstår inte riktigt din och Petras teori helt ärligt. Strongt av Petra att gå ner så mycket men vad är grejen med dricka kaffe som många som tränar gör, äta ”vanliga” rätter medans man tränar hårt? Jag tycker att man får välja om man vill vara hälsosam och nyttigt. Antingen så svullar man eller så tränar man och äter nyttigt.Sen tycker jag att ni har dubbelmoral, ni försöker vara nyttiga men så vitt jag vet avstår ni inte från alkohol? Det är en precis lika stor bov som dåliga matvanor. Skippa utekvällarna och alkohol om ni ska träna, vara hälsosamma! Det går hand i hand!!

  2012-03-29 20:05:35
  Svara
 • Word sistah!

  2012-03-29 19:08:57 http://mizzpink.blogg.se
  Svara
 • Tycker det är super bra att du tar upp träning! Jag har nu beställt samma saker från fitnessguru, verkar jätte bra! Nu köör vi, ett snyggare och hälsosammare beach 2012!
  Jätte kul om du skriver om när/hur du tränar/äter osv 🙂

  2012-03-29 17:39:52
  Svara
 • Bra Dasha, svar på tal, big time!
  Vi köttar beach 2012.

  2012-03-29 16:22:05 http://winberg.spotlife.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!