Mina kollegor

 

Jag anatar att det är dags att jag presenterar er för dessa nya människor i mitt liv. Som var statister i mitt liv för bara några veckor sen och nu träffar jag dem minst åtta timmar om dagen.

 

Den här killen heter Kim. Han är så jävla jobbig ibland att igår skrek jag faktiskt på honom för första gången. Han tycker nämligen att det är ''så himla kul'' att komma smygandes bakom mig och lägga händerna på mina axlar och säga något väldigt högt. Så jag hoppar till blir skrämd för livet.

Men han har även sina fina stunder. Precis innan jag bestämde mig för att skriva den här texten så sa jag ''jävla skit morgon det här är alltså!!!'' och så stirrade jag irriterat på honom (som om jag skyllde på honom när han egentligen inte hade något med det som gått fel att göra). Då sa han med sina mjukaste röst ''Men Dasha sätt på din favoritlåt. Sätt på den låten som gör dig gladast så kanske det känns lättare?'' Så satte jag på den här låten och tyckte att han var den finaste människan i hela världen. Nu ska jag packa ihop lådorna och sen far vi till Gävle!

Glöm inte att hälsa på oss i butiken om du bor i närheten. Invigningen av Ziperallbutiken börjar kl 19 och alla är välkomna. Den ligger i Gallerian Nian. Men är ni upptagna ikväll så kom förbi och säg hej! Jag kommer va där från tolv och framåt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!