Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Kluven Dasha

I början på dagen hade jag en jättemysig förmiddag med Josef som hämtade mig vid nio tiden imorse och lämnade av Becca hos mig som jag hade förberett med lite presenter och godis här hemma så hon kunde sysselsätta sig medans vi fixade och så inför Babyshowern.

Jag och Josi åkte ute ill Sollentuna för att hämta tårtan jag beställt, gick och handlade och på systemet. Fikade <;3. När vi kom hem hade Natti och Sandra pyntat och sen ramlade tjejerna in. Vi åt och fikade och drack champagne och sen vart det för mycket för mig så när alla hade gått ramlade jag ihop i soffan och sov någon timma. Nu sitter jag här i min soffa och funderar på om jag ska gå ut eller inte?

Jag var ändå inte ute igår och jag har inte träffat mina kompisar på hela veckan pga jobb osv så jag är rädd att det kommer kännas som om det inte varit en riktig helg om jag inte går ut ikväll? Jag är ju trött men om jag känner efter ända ut i tårna så känns det inte som om jag är så trött att en Red Bull inte skulle göra susen? Har ändå inget viktigt inbokat imorgon. Bokade av lägenhetsvisningarna för det fanns ändå ingen jag verkligen tyckte om och jag behöver verkligen den här söndagen till att vila.

Nu kom Kanye West – All of the lights på här hemma. Blev lite sugen. Har ändå färdiglockat hår och perfekt smink redan…?

20120331-213615.jpg

20120331-213638.jpg

20120331-213646.jpg

20120331-213705.jpg

20120331-213711.jpg

20120331-213718.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Dasha Girines webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!