Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Tryffelmiddag

 

Vet ni att man behöver inte vara ihop med någon för att göra det mysigt för sig. När jag svarar på era kärleksfrågor så läser jag att många känner sig ensamma och tycker det är tråkigt men tänk på att allting blir alltid vad man gör det till. När jag var på väg hem igår så sprang jag in på affären och köpte upp mig med sånt som jag gillar mest. Tryffelsalami, tryffelbrie, färsk basilika, kex, fikonmarmelad och jordgubbar. Så tände jag ljus och så tittade jag på Simpsons. Sen pratade jag i telefon med en bästis tills ögonen inte orkade bära och då släckte jag ner.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Tänk om man inte har några vänner att ringa eller umgås med, blir rätt ensamt i så fall.

    2012-03-31 12:57:12
    Svara
  • Du är underbar! Vill ha en egen Dasha i min omgivning, alla borde få ha det. Hoppas du får en fin dag, Kram

    2012-03-31 11:17:02
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!