En sån här måndag idag

 

 

Tänk om man kunde fråga människor detta? Så att man visste det på förhand. Så att man kan veta att en 24åring kan överaska och en 32åring gör en besviken? Antar att det är jag som är fördomsfull. Antar är väl en underdrift, jag vet att jag är det. Jag dömer människor för snabbt och sen sätter jag en dålig stämpel för snabbt. Att ge folk en andra chans existerar inte riktigt i min värld. Kan inte riktigt bestämma mig för hur jag ska förhålla mig i såna frågor. Jag tycker tex att man ska förlåta, om det är små saker. Jag brusar tex väldigt lätt upp. Men jag är aldrig sur längre. Jag är så långt ifrån långsint man bara kan komma. Men däremot om någon gör något riktigt shit:y mot mig eller någon jag håller väldigt kär så är jag alltid först att vända ryggen till. I slutet av dagen så vill jag inte omge mig med människor som gör mig illa. Jag vill inte ha dem i mitt liv. Alla mina människor ska ge mig positiv energi.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!