Hej Påsken.

 

Like a fucking dream.

Förra fredagen hade jag noll fredagskänsla. Noll fredagspepp pga vi hade butiksinvigningen i Gävle och det var ju hur kul som helst men jag jobbade och jag var inte ute med mina bästisar och dansade i glittriga kläder.

Men idag är det bara TORSDAG och jag känner hur fredags humöret redan är här. Jag har spelat hög musik från min favorit spellista sen klockan tio imorse. I vanliga fall så åker inte den sortens RNB fram förns vid 15-16 på fredagarna. Men idag unnade jag mina kollegor min spellista som heter ''Efterfest för två'' väldigt tidigt… Ni kanske också vill ha den? Okej HÄR har ni!

Nu gör vi den här långhelgen.

20120405-133316.jpg

Som ni ser så har vi 15% på ALLT under hela Påsken. Från oss på Ziperall till er! Ange koden: EASTER2012

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!