Kärleksfrågor del 3

 

Hur vågar man släppa in någon och öppna upp sig? Trots en fin kille som jag gillar och han gillar mig så vågar jag inte. Hur gör man?

Man bara gör det – om det är rätt. Det spelar ingen roll om han är en fin kille eller en ful eller en dum eller rik etc. Är det rätt så släpper man allt. Jag tror att man kommer känna att det är rätt när man träffar honom. Jag tror du tror att han är rätt för att han är ''en fin kille''. Men han kanske inte är rätt för dig? Längtar du efter att få träffa honom när du inte är med honom? När du får sms, hoppas du varenda gång att det är från honom? Om det var nej på dessa frågor så… Ja, du vet.

Tack för en toppenblogg dasha du verkar så klok och härlig! En riktig sån bästa-kompis-tjej! Ta hand om dig!

puss! jag försöker.

Tror du att man kan börja om med sitt ex? Alltså börja om helt utan att dra upp gamla saker.

Ja det gör jag. Men jag tror man måste vara ganska gammal och mogen för det. Viktigaste när man börjar om är att man verkligen b ö r j a r o m. Dvs lämnar allt det gamla bakom en. Allt som hänt innan får man inte ta upp igen. När något nytt bråk kommer upp får man no matter what inte dra upp det gamla. Tex ''Men du då, förr förra sommaren gjorde du så här''. Då tror jag inte att det kommer fungera. Ska man börja om så ska man starta från noll och stryka allt gammal bakom sig. Kan man inte det så ska man inte ens försöka.

vad ska man göra om man slutat tro på kärleken?

Ta sig i kragen och börja tro på den igen. För den finns där ute. Men man ska inte stressa fram den och jaga som en galning. Den kommer komma till dig när du är redo. Njut av allt som livet har att erbjuda just nu!

Varför tog det slut mellan dig och P?

Tror jag svarade på det i förra frågestunden? Och den innan det. Och den innan det. Men jag förstår att ni vill ha något smaskigt och galet skvaller men tyvärr så är inte fallet sådant. Vårt break up var väldigt odramatiskt. Vi gjorde slut för att vi faktiskt vart mer vänner är lovers, så att säga. Det var så klart väldigt sorgligt och vi grät båda två. Mest för att när man gör slut med någon så är det ju som att ens bästa vän bara går och dör? Du vet den personen du alltid ringer först till för att berätta om dina nya skor du köpt eller den jobbiga saken som hände på kontoret precis… Men kortfattat så tog kärleken bara slut. Det är tråkigt för P är världens finaste människa. Absolut finaste killen jag dejtat. Bäst i test på allt. Förutom på att bråka. Det är jag dock bäst på. På gott och ont. Hehe.

Vilka killar faller du för? Om du är i ett förhållande med en kille, hur ska han då vara?

Hm… Det där är väldigt svårt. Men jag gillar ju kul killar. Jag gillar killar som får mig att skratta. Jag gillar även killar som ''styr upp''. Jag vill tex inte komma hem efter att jobbat tretton timmar och så säger jag ''vad ska vi äta till middag?'' så vill jag inte ha till svar ''Vad vill duuuuu äta?''. Jag gillar om han tar den biten och ''styr upp''. Tex säger att ''Du, vi ska äta brunch med Becca och Josi på lördag''. Att han fixar och sånt. En kille jag träffa förut hade ofta middagar hemma och så va det så här ''Vilka ska vi bjuda?'' Eller typ ''Jag bjuder 4 killkompisar så får du bjuda 4 tjejkompisar. Jag gör förrätten och du varmrätten''. SÅNT gillar jag. Att han gör planer för oss. Sen måste han vara driven. Jag skulle aldrig kunna va ihop med en slas-has. Hellre att han jobbar tolv timmar om dagen än inget alls. Klädmässigt är det finaste jag vet vita skjortor på killar. MEN! Obs viktigt MEN. När de kommer hem ska de byta om till mjukiskläder. Gärna hiphop-aktiga kläder. En kille jag träffade är det perfekta exemplet på det. Om dagarna gick han i skjorta, kavaj osv. Men när han kom hem så drog han bak sitt blonda hår så det vart ruffsigt, och tog på sig en hiphop-keps bakochfram, mjukisbyxor med det perfekta ''hänget'' så hans rutiga kalsonger stack fram och någon urtvättad t-shirt med något enormt tryck på. Dör för den kombinationen.


 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Wonderful post! We will be linking to this great article on our site. Keep up the great writing cheltenham racing live stream

  newsmax com live 2023-07-15 07:53:39 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Superb post however I was wanting to know if you could write a litte more on this topic? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more. hipodromo camarero youtube

  watch fiba basketball live stream free 2023-07-07 10:21:08 https://freehorseracingtv.com/live2/fiba-basketball-live/
  Svara
 • Great information shared.. really enjoyed reading this post thank you author for sharing this post .. appreciated https://freehorseracingtv.com/live2/

  watch horse racing live for free 2023-06-26 18:42:35 https://freehorseracingtv.com/live/equidia-pro-horse-racing-live-stream/
  Svara
 • Thank you for great content. I look forward to the continuation. kcal 9 live

  live horse racing free 2023-03-21 04:58:47 https://freehorseracingtv.com/live/
  Svara
 • Excellent article! We will be linking to this particularly great article on our website. Keep up the good writing. rainews24

  conservative leadership race tv debate 2022-12-30 09:08:18 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Thank you for great information. I look forward to the continuation.

  izmir nakliyat 2022-12-09 07:22:57 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • Angående första frågan: det tog mig typ ett halvår innan jag släppte min min pojkvän. jag tog det bit för bit, precis som jag är rätt säker på att han gjorde detsamma med mig. som Dasha skriver – man märker på ngt sätt att det är rätt. om han har ngt som du hela tiden vill få mer av (ngt djupare än attraktion) och om du får tvinga dig själv att släppa in honom eftersom du är så jäkla skraj (men ändå känner att det kan vara värt det) – då är det oftast rätt. glöm inte att killar också har sårade känslor och brustna hjärtan bakom sig. de är inte robotar som inte tänker till.

  2012-04-12 08:08:00 http://thole.blogg.se
  Svara
 • var det inte exakt dessa frågor du svarade på sist????

  2012-04-11 21:19:20
  Svara
 • Åh det sista svaret var ju sååå ”rätt”! Så grymt sexigt med en man som är både class och swag på samma gång.

  2012-04-11 20:28:43
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!