Udda kväll

Efter att jag varit och tränat med tjejerna igår så satte jag mig med min middag framför datorn för att surfa efter en bild jag söker, när det plingar till på Facebook att XXXXX like:at min profilbild. Jag går in för att kolla vem denna person är och vilken bild han like:at.

Hoppar till då jag upptäcker att han har den här bilden som profilbild (det är jag som öppnar en 6L champagneflaska på Kallis ca 3 år sen):

20120411-081438.jpg

Sekunden efter springer det en spindel rakt över dataskärmen så jag skriker till och hoppar upp ur soffan. Under en millesekund hinner jag tänka:
-”AAAH VAR ÄR MANNEN I MIT LIV NÄR JAG BEHÖVER HONOM???”

Men sen springer jag till köket för att hämta papper och när jag kommer tillbaka är spindeln så klart borta. Men jag ger mig inte utan skakar upp och ner på allt. Hittar till slut den lilla jäveln och dödar honom. Så spola jag ner honom på toa rakryggad och tänkte för mig själv ”Vem behöver en karl?”. 

Mvh miss Independent women.

20120411-081936.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!