VILKET JOBBIGT DYGN

 

Jag vet inte vad det är med mig.

Känslan i min kropp är en blandning mellan att vara ledsen och arg. Och jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. Med tanke på att jag snart är 26 år så skulle jag säga att det är PMS jag upplever. För det är exakt så det känns. Jag känner mig ledsen och minst lilla sak tar jag åt mig som om alla bara vill mig illa när jag i nästa sekund vänder och vill peka finger åt gubben mittemot mig på bussen för att han råkade sparka mig på smalbenet. Ni vet den känslan? Den är vidrig. Jag känner mig som en vidrig människa. Men nu vet jag ju att det inte är PMS. För det är inte den tiden på månaden så att säga…

Ikväll ska jag vara med i en FOOSBALL turnering som PUMA anordnar i Scandic Anglais garage. Längtar tills jag får sätta mina läppar mot en iskall öl. Tror bestämt det kommer kännas lite lättare då. Kommer vara omringad av människor som får mig att skratta och inte alls vill mig illa. Hehe. Men imorgon är en lång och viktig dag med plåtningar osv. Så kommer bli väldigt tidigt. Tyvärr.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!