Att dejta på nätet.

 

Hej hörrni. Min vän har börjat jobba för den här nätdejtingsidan och jag har aldrig varit medlem men tänkte nu tillsammans med några kompisar ge det en ärlig chans. Jag har många vänner som är medlemmar och vi har haft många roliga söndagar där vi diskuterat detta men jag har aldrig riktigt, vågat? Kan man säga så? För det känns väldigt läskigt. Jag är ju världens mes när det kommer till att släppa in nya människor i mitt liv. Jag är bäst på att ta ytliga bekanta men inte att öppna upp mig. När jag blir lite onykter tror jag att alla vill våldta mig eller droga mig (jag är sjuk i huvudet, jag vet).

Men nu ska jag ge detta en ärlig chans. Är ni med mig? Vi blir medlemmar tillsammans idag!

HÄR är hemsidan för Jagodu. 

Bild från i lördags när vi åt middag och pratade om vårt favoritämne, kärlek.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!