Fortfarande sjukis

 

Hej världen. Jag saknar er. Jag har inte gjort något de senaste dygnen förutom att ligga i soffan och kolla på dålig dag-tv. Vilket inte är så dålig hela tiden. Älskar de sk. ''whitetrashprogrammen''. Önskar att Jerry Springer gick på repeat.

Idag tänkte jag att jag skulle göra något vettigt så jag håller på att göra en playlist på Spotify. Jag har redan ett par som jag lagt ut men jag har inte gjort någon kärlekslista. Ni vet en sån när hjärtat inte orkar mer. När man vill sätta på en lista med låtar som gör ont. När man bara vill hälla salt i såret. En sån jobbar jag på just nu.

Sliten Dashis men här får en en DAGENS ändå:

Hoodie: ''Lånade'' av Boudal för x antal år sen
Stickade sockor: Köpte på en marknad i Moskva

20120425-130255.jpg

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!