En kulig lista

Idag är det: En bra dag! Jag känner mig friskare osv.
Idag tycker jag om: Mitt jobb.
Idag har jag: Ätit thai till lunch och sen druckit två redbull sugarfree, ett glas vatten och en cola zero.
Idag borde jag: Träna. Men kommer gå på events istället.
Idag tycker jag: Att det borde varit sol.

Förra veckan med ett ord: Chanel

Veckans bästa: Är en hemlis jag fick veta men kommer avslöja för er måndag morgon! Så fort Sverige får lov att veta det…
Veckans värsta: Att jag varit sjuk. Tycker det är skönt i några timmar. Flera dygn är för mycket. Då är det enbart tråkigt.
Dagens värsta känsla:  När jag fick veta att jag inte kan kolla på den lägenheten jag vill ha och de ska i så fall skriva kontrakt i morgon eftermiddag.
Dagens bästa händelse: När vi började skratta hysteriskt på lunchen och Babak sa ''Han tränar ju typ kung fu eller nått'' och gjorde några moves.
Dagens hiss: Till mig själv. Eller nä okej till mamma som kom till mig
Dagens diss: Till den andra köparen av lägenheten………….

Idag är jag nöjd med: LIVET. Idag är det roligt att leva. Skrattat rakt ut flera gånger.
Idag är jag missnöjd med: Tiden. Hur kan klockan redan vara så här mycket? Jag måste gå snart men är inte klar och jag borde göra det där och sen det där. Men det kan ju vänta till imorrn men det vill jag ju inte att det ska… Och det borde det inte. Men jag kan ju inte sitta här hela natten? You know the drill.
Idag saknar jag: Våren.
Idag avskyr jag:  Inget. Idag är jag i harmoni med allting.
Idag älskar jag: Människor i mitt liv. Mina kollegor, mina vänner, min familj, alla killar och tom statisterna i mitt liv. Idag är alla snälla och det är en sån strålande dag. Jag är kär i denna dag.
Just nu ska jag: Jobba på sista timmen och sen springa på två events som två olika kompisar har. Sen kommer jag övertala mina vänner att ta en sen middag på stan. För det är en sån dag idag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!