Såna frågor jag älskar att svara på.

 

1. Bästa frukosten?

Är riktigt dålig på att äta frukost. Äter aldrig frukost till vardagarna. När man är på semester kan jag äta frukost men det är mest för att man är på semester och ''unnar sig'' – allt. Men annars äter jag aldrig frukost. Dock finns det inget godare än rostade mackor med smör och ost och oboy.

2. Aldrig få ta ett glas vin igen eller aldrig få dricka en drink igen?

Jag är inget fan av ''drinkar'' i allmänhet. Men att aldrig mer få dricka rödvin skulle inte heller vara kul. Men jag antar att jag inte kommer vara vodkarebulls största fan livet ut så måste nog tyvärr välja bort drinken.

3. Du måste klä dig i en enda färg resten av livet, vilken?

Svart.

4. Bästa uppfinningen?

Internet.

5. Vilken egenskap saknar du enligt dig själv?

EN SÅNRÖST. Skulle dö för att kunna sjunga. Säger alltid det; Det är så himla orättvist att jag inte föddes med en sångröst. Älskar ju att sjunga…

6. Vad ska dina barn heta? Vi låtsas att du får en pojke och en flicka.

Pojke vet jag inte. Men flicka har jag vetat sen jag var liten. Men det vill jag inte berätta för ni kommer sno det. Kan säga att väldigt många ryska prinsessor heter det i ryska sagor.

7. Du måste bo i Kuala Lumpur i två år. Gråter du av glädje eller sorg när du hör det?

Inget av det. Skulle inte ha något emot att bo i ett annat land ett tag. Så länge jag har ett jobb där dvs.

8. Du får välja, vilken stad i vilket land vill du helst bo i för resten av livet?

Oj. Svårt. Men kanske London? Eller LA? Tänker rent spontant LA men det kommer jag inte vilja när jag är gammal. Så kanske London då. Eller egentligen älskar jag ju Stockholm. Är ängslig med alla mina svar, märker ni det?

9. Aldrig mer få se på tv eller aldrig mer få lyssna på musik?

TV. Kollar typ ändå bara när jag är sjuk.

10. Vilket sällskapsspel är du bäst på?

Inget. eller alla.

11. Vilket yrke skulle du aldrig kunna ha?

Ekonom. ZZZzzzzzz.

 


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!