Fitnessnudlar med köttfärssås

 

Ni vet dessa mirakelnudlar jag köpt förut och fortfarande får tusen frågor om. Vart jag köpt dem osv. Och ingen av er verkar hitta den lilla butiken men NU! Nu har jag ett faktiskt bättre alternativ åt er.

Dessa nudlar var mjukare (de andra hade en konstig konsistens) PLUS att dessa får ni levererade till eran brevlåda för några fjuttiga kronor. Nu minns jag inte om det var 20kr eller 24kr. Men ni fattar. Inte dyrt. Och de innehåller endast 8 kalorier per förpackning (vilket räknas som kalorifria)! Förstår ni vilken dröm! Nu räknar jag förvisso inte kalorier och tycker ingen ska göra det för man ska äta nyttigt och inte ''få kalorier''. Är ni med? Okej igår gjorde jag ''Nudlar och köttfärssås''.

Ni hittar nudlarna HÄÄÄÄÄÄÄR.

Stek på köttfärsen (här kan man ha lök i, men jag gillar inte lök i min köttfärssås). 

20120522-164534.jpg

Sen kör ni ner nudlarna och steker på allting tillsammans med:

20120522-164547.jpg

…sesamolja. 

20120522-170250.jpg

När ni rört om i några minuter så tillsätter ni passerade tomater. Jag har alltid två förpackningar. 

20120522-170509.jpg

Eftersom att jag är ett fan av stark mat så hade jag i tre små chilifrukter. Det vart väldigt starkt. 

20120522-170520.jpg

Och två klyftor vitlök. Man kan inte göra en bra köttfärssås utan vitlök!

20120522-170529.jpg

Sen hade jag en nya av alla dessa kryddor. Var försiktig med Curry. Det ska bara var pytte lite i. Så det är lite sting i den. Men det ska absolut inte smaka Curry på något sätt. Låt allting bubbla i ca 20 minuter. Smaka av och tillsätt någon krydda du känner saknas. Jag brukar då oftast ha i mer basilika. Har man färska kryddor är det alltid godare! 

20120522-170545.jpg

…så om ni undrar varför jag inte har i något salt är det för att jag fått för mig att jag äter för mycket salt och därför slutat med det. Men salladskryddan är lite salt så tycker det funkade utan. Men det är mina dumma påhitt som ni inte alls behöver ta åt er av. 

Men lycka till och hoppas er blir lika god som min vart!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!