Att gråta

 

 

God morgon!

Älskar färgen på mitt hår just nu. Det här är perfektion i blond färg. Dock längtar jag tills mitt hår blir längre men antar det kommer efter sommaren.

Men vad tänkte jag på mer… Jag vet inte. Hallå undrar ni nått eller? Jag vet inte vad jag ska skriva idag. Det är väldigt mycket i mitt huvud just nu. Jag är inte den där människan som älskar livet sådär mycket just nu. Jag hatar väl inte det heller men det är saker som är jobbiga just nu. Igår såg jag säsongsfinalen av Greys Anatomy och grät okontrollerat och oavbrutet efter fem minuter in i programmet och slutade långt efter att programmet var över. Det var väldigt skönt att ''släppa lite på trycket'' eftersom att jag verkar ha svårt att gråta åt mina egna problem nu förtiden.

Ni vet att fyllegråt inte räknas som riktigt gråt va?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Great website. Lots of useful information here. I look forward to the continuation. horse racing stream

  fiba basketball live stream free 2023-07-07 08:52:51 https://freehorseracingtv.com/live2/fiba-basketball-live/
  Svara
 • Haha tårarna sprutade under det avsnittet! Kan du inte skriva lite om heat-tabletterna och dom andra produkterna från fitnessguru?

  2012-05-24 21:59:11
  Svara
 • Tack men ibland, inte så ofta men ibland är det faktiskt andra saker än män som är jobbiga och då går det inte att dränka sina sorger. jag kämpar för att lösa det som är jobbigt men tyvärr ligger det lite utanför min makt… men tack snälla du.

  2012-05-24 16:16:08 http://dasha.se
  Svara
 • Dina sanningar räddar typ mitt liv. Just nu gäller: om du har krossat hjärta – ignorera det och drick mängder med alkohol med dina vänner. Så trots att jag efter ett halvår fick veta att han vill ha mig tillbaka men det av olika anledningar inte går, tänker jag att livet är härligt. För det är det. Korka upp en champagne och fira dig själv dasha för du får mig ofta att skratta till oxh med när jag vill gråta över honom. Okej det här blev en konstig kommentar ville egentligen bara tacka för du är så rolig! Var inte ledsen kram

  2012-05-24 14:00:55
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!