Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Att gråta

 

 

God morgon!

Älskar färgen på mitt hår just nu. Det här är perfektion i blond färg. Dock längtar jag tills mitt hår blir längre men antar det kommer efter sommaren.

Men vad tänkte jag på mer… Jag vet inte. Hallå undrar ni nått eller? Jag vet inte vad jag ska skriva idag. Det är väldigt mycket i mitt huvud just nu. Jag är inte den där människan som älskar livet sådär mycket just nu. Jag hatar väl inte det heller men det är saker som är jobbiga just nu. Igår såg jag säsongsfinalen av Greys Anatomy och grät okontrollerat och oavbrutet efter fem minuter in i programmet och slutade långt efter att programmet var över. Det var väldigt skönt att ''släppa lite på trycket'' eftersom att jag verkar ha svårt att gråta åt mina egna problem nu förtiden.

Ni vet att fyllegråt inte räknas som riktigt gråt va?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Haha tårarna sprutade under det avsnittet! Kan du inte skriva lite om heat-tabletterna och dom andra produkterna från fitnessguru?

  2012-05-24 21:59:11
  Svara
 • Tack men ibland, inte så ofta men ibland är det faktiskt andra saker än män som är jobbiga och då går det inte att dränka sina sorger. jag kämpar för att lösa det som är jobbigt men tyvärr ligger det lite utanför min makt… men tack snälla du.

  2012-05-24 16:16:08 http://dasha.se
  Svara
 • Dina sanningar räddar typ mitt liv. Just nu gäller: om du har krossat hjärta – ignorera det och drick mängder med alkohol med dina vänner. Så trots att jag efter ett halvår fick veta att han vill ha mig tillbaka men det av olika anledningar inte går, tänker jag att livet är härligt. För det är det. Korka upp en champagne och fira dig själv dasha för du får mig ofta att skratta till oxh med när jag vill gråta över honom. Okej det här blev en konstig kommentar ville egentligen bara tacka för du är så rolig! Var inte ledsen kram

  2012-05-24 14:00:55
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind