Jessan-prinsessan

 

Jag har en kompis som heter Jessan. Jag har känt henne forever och hon är en av de mest begåvade skribenterna jag känner. Dock jobbar hon inte som det. Hon jobbar med IT. Men det är ovesentligt. Nu ska ni hitta henne. Så här skrev hon i ett mail till mig precis när jag frågade vad jag skulle blogga om:

 

Här har ni ett utdrag ur hennes blogg:


En annan gång när jag var lite ledsen och nere så skrev hon ett väldigt peppande mail till mig och jag sparade den printscreenen för att jag tyckte hon var en fin vän där och då:

Ni hittar Jessans blogg HÄÄÄÄÄR. Gå in och säg hej eller missa världens roligaste människa.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!