PMS from hell

 

Men HEJ.

Mår ni bra eller? Allt nice?

Jag är på så dåligt humör. Är irriterad och stressad och vill bara (likt ett barn) lägga mig ner på marken och gråta. Kan tänka mig åka hem och lägga mig i soffan och gråta. Ringa och skrika på någon och sen lägga på luren och ångra mig och sen gråta. Ni vet när allting bara känns jobbigt. Varje gång telefonen ringer så pressar jag jag ihop ögonlocken och hoppas på att det inte ska vara något jobbigt samtal. Nu är det bara några timmar kvar tills den här hemska dagen är över och jag längtar något fruktansvärt hem till min säng. På tal om säng! Så köpte jag en säng igår. En från Mio. Kontinental nånting. Det var specialpris på dem just nu och så har den sängen vunnit något pris. Visar bilder sen på mig och Becca när när vi provade den igår.

Aja.

Hejdå.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!