Stora svarta hålet är nära

;

;

Hej. Jag lever. Har varit lite sjuk och faktiskt haft totalt haft fullt upp. Livet är så jobbigt just nu. Om ni bara visste hur jobbigt det är med renovering. Jag har tex ingen aning det här med bänkskiva och så ska de va hål för handfat men ska det va hål för blandare eller inte? NÄ men det vet man inte för det beror ju på vad man har valt för blandare osv. Och så valde jag en i mässing men är nu osäker på om den går ihop med mitt handfat och då måste jag kanske ha en annan bänkskiva helt plötsligt eller i alla fall så hålet sitter på en annan del… ASSÅ NI FATTAR?

Förstår ni att folk skiljer sig när de ska skruva ihop en IKEA möbel… Ni fattar alltså varför folk mördar varann? Jo det är när de ska renovera.

Min byggkille har i alla fall redan sett mig gråta.
Så säger han:
''Men tänk på att det ska vara kul''

Jag piper fram:
''Men det här är inte alls kul, det här är det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv''.

Framför allt är det ju för att det är så mycket pengar. Om jag kanske ångrar mig? Tänk om jag inte alls vill ha Stockholmsvitt golv i badrummet? Om det kanske visar sig att det var finare med blått eller tom sjukhusvitt istället? Ja men då har man ju lagt 8 000kr på golvet redan. Det är ju inte så att man gör om det då?

Säger i alla fall nu hejdå till mitt drömgolv till badrummet som vad för dyrt… RIP fina golv:

;

20120619-184510.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!