Produkter Dashis gillar

Jag vet att ni vet att som bloggare får man ju väldigt mycket produkter skickat till en. Och det här är ju ingen skönhetsblogg så jag skriver sällan om produkter FÖRUTOM när jag får produkter som jag verkligen faller tycke för. Och det här är en sån. Jag fick en skrubb och tvål från märket Rapsodine för några månader sen och sockerskrubben är magi i en liten tub. Nu kör jag på deras bodybutter (sa jag att alla deras varor är ekologiska?) som får hyn att kännas som om den aldrig varit utsatt för något. Som om man lagt ett silikonlager över huden. Nä, men ska inte hype:a för mycket. Men hela den här serien luktar svensksommar och är väldigt bra för i alla fall min hy. Sa jag att de är ganska billiga? Jo men det är de. Runt hundralappen. Puss hörrni.

20120621-105033.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!