Älskar det här livet så mycket att det gör ont ibland.

Så har ännu en helg passerat som var så rolig att jag inte var jag ska börja. Ni vet att jag älskar resor som inte är planerade och så vart det i lördags. Jag och Michaela sitter hemma hos henne, äter tacos och delar på en flaska vin. Dagen har vi spenderat i hennes föräldrars hus där jag största delen tillbringade i soffa. Gick upp och åt av frukostbuffen hennes mamma dukade upp och så var jag ute på en promenad med Michaela. Vi kollade på en så äcklig skräckfilm att jag blev illamående. Och då är jag ganska tålig när det kommer till bajs och sånt. Men aja.

Under hela dagen har våra killkompisar tjatat på oss att komma ut till Sandhamn. Jag hade väldigt mycket att göra på söndagen så jag sa att det var omöjligt. Tills jag fick i mig lite rödvin. Då bestämde jag mig för att ringa ner Stockholms båttaxin. Inget svar eller fullbokat fick jag till svar. Kom på den brilianta iden att hyra jetski från Strandbryggan. Men fick inte tag på killen som hyrde ut dem, förmodligen lika bra. Skulle aldrig hittat till Sandhamn ändå.

Men när vi nästan gett upp får vi tag på numret till en privat båttaxi. Han kör oss för 1050:- säger han. Vi hoppar in i en taxi till Stavsnäs, sminkar oss i bilen och halsar päronvodka direkt ur glasflaskan. Skrattar åt livet som är så snällt mot oss och hoppar av i Sandhamn där vi möter upp ett annat kompisgäng. Dricker OP-snaps som de har kvar från kvällen innan och sen dansar vi bort natten på Seglarhotellet. Dagen efter äter jag lunch med de killkompisarna vi åkte dit för att träffa och sen åker vi ribbåt i solen tillbaka till Stockholm.

Älskar det här livet så mycket att det gör ont ibland. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!