As long as you love me

 

Har ni hunnit lyssna på Justin Biebers nya skiva? Jag menar inte lyssna igenom en gång utan ett par gånger. För så är jag. Jag måste lyssna ett par gånger för att komma in i den. För att kunna tycka till. Men det är bara för att jag är så disträ som människa.

''Måste jobba på din struktur'' som min chef sa här om dagen. Det är det mesta i skäll-väg jag fått hittills. Det var väl inte så jättekul att höra kanske men han har ju rätt. Struktur är inte min starka sida. Jag är en do:er. När jag kommer på något vill jag göra det på en gång. Jag vill att allt ska hända NU NU NU NU. Projektleda är inget jag gjort förutom men jag jobbar på det. Det är det viktiga i jobb. Att man lär sig nya saker. Och att man jobbar på det som man är mindre bra. Man kan ju inte kunna allt till en början…

Men nu snöade jag in mig på något helt annat. Tillbaka till min älskade lilla ängel Justin Bieber! Min favoritlåt är i alla fall ''As long as you love me''. Tycker den är härlig. Och när den kommer igång så vill jag dansa till den. Jag ser mig själv dansa till den takten som är perfektion i rnb-väg.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!