Det där som gör att man får fjärilar i magen

Tänk om man bara kunde bestämma över sina känslor. Vem man skulle tycka om och vem man absolut inte skulle falla hejdlöst för. Kan ni tänka er hur mycket lättare livet skulle vara då? Hur många tårar man skulle bespara sig själv tex?

Nu är det inte så att jag är hopplöst förälskad i någon. Utan tvärtom. Senaste månaderna har jag träffat flera killar som verkligen visat intresse för mig och bjudit ut mig på engagerade dejter men som jag styrt av eftersom det där inte funnits där. Men det är killar jag innerligt tycker ser bra ut, är roliga och framförallt vill de ha just mig av någon anledning.

Men vem som helst fattar ju att det där inte spelar någon som helst roll. För man kan ju inte bestämma vem man ska tycka om och vem man inte ska tycka om.

20120702-231615.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!