Ska inte ljuga mer för er

Kanske ljög lite för er tidigare idag…

Finns väl kanske någon jag tycker om ändå… Men som inte tycker om mig på samma sätt tillbaka.

Det suger.

Men anledningen till varför jag berättar detta för er, är för att ni verkligen ska förstå det här med att man inte alltid klickar. Och ja, det suger. Verkligen. Men vet ni, att världen går faktiskt inte under. Det kommer en ny dag. Och man träffar nya människor. Som får en att skratta och tycka att livet är fantastiskt – för att det är det. Livet är helt otroligt. Glöm inte det när ni sitter där med kinderna randiga av all tårar. Allt löser sig med tiden.

Tiden OCH ett plåster (= något substitut för den idioten som inte fattar hur perfekta ni hade varit för varann) är det bästa sättet att komma över någon. Ba ersätt honom med någon annan. Sen lägger man locket på och pratar aldrig mer om han som krossade ens hjärta.

Det här är hur jag gör. Har ni nå bättre tips så bring them, please.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • I think the admin of this site is really working hard for his website, since here every stuff is quality based data. live racing from gulfstream

  www.newsmax.com live 2023-07-15 05:24:09 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Superb post however I was wanting to know if you could write a litte more on this topic? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more. https://freehorseracingtv.com/live2/

  Svara
 • Great post Thank you. I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/live2/

  www hipodromo camarero 2023-06-26 07:32:22 https://freehorseracingtv.com/live/hipodromo-camarero-en-vivo/
  Svara
 • Wonderful post! We will be linking to this great article on our site. Keep up the great writing willhill tv

  horse racing live streaming free 2023-03-24 10:08:49 https://freehorseracingtv.com/live/
  Svara
 • Great website. Lots of useful information here. I look forward to the continuation. asianet news live youtube

  racing tv news 2022-12-28 07:04:42 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Definitely what a great blog and instructive posts I definitely will bookmark your site.All the Best!

  izmir nakliye 2022-12-09 06:28:35 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • Superb post however I was wanting to know if you could write a litte more on this topic? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more. https://freehorseracingtv.com/

  live racing on tv today 2022-12-04 12:28:53 https://freehorseracingtv.com/live/dubai-horse-racing-live-tv/
  Svara
 • PRECIS vad jag behövde läsa 😉
  Är i samma sits o det är så jäkla skönt att se att andra har samma problem (sorry, men du vet vad jag menar)

  Ha så kul på festivalerna, P o K /Frida

  2012-07-04 15:50:22
  Svara
 • känns rätt overkligt att någon inte vill ha dig liksom..

  2012-07-04 11:11:29
  Svara
 • Du är klok du fröken Dasha. Kommer ihåg när du skrev att man skall aldrig springa efter en kille eller en buss. För är det meningen för er två, kommer han göra allt för att det ska bli ni.
  De orden har upprepats i mitt huvud flera gången sen jag läste det du skrev. Varje gång man funderar på att gå förbi hans kontor en extra gång, eller när man sitter där en Lördag morgon och tycker att det är en galant ide att skriva till honom… nej tack! Fortsätt skriv om kärlek Dasha!

  2012-07-04 08:58:00
  Svara
 • kan inte du börja med kärlek med dasha igen? Har nämligen ett problem.

  Har gillat en kille väldigt mycket men det har aldrig riktigt varit vi. Visst på fyllan och sådär om du fattar och ett par gånger annars. Men när vi är själva är han världens bästa och gör allt för mig på ett sett som ingen av mina tidigare killar någonsin gjort. Han bryr sig verkligen och tar hand om mig. Men när han är bland folk eller gemensamma vänner tar han avstånd.

  Och Så fort jag börjat visa intresse tar han avstånd, och så fort jag börjar komma över honom så börjar han ta kontakt med mig igen. Den där onda cirkeln. Och jag VET hur man hanterar killar men han är ett undantag. Har prövat allt men kommer inte över honom. Har träffat andra killar under tiden men så fort min crush visat något slags intresse igen så släpper jag någon vettig kille för honom. Kan inte bryta mönstret men det är ju rätt tydligt att han bara vill ”ha” mig när jag låtsas vara inte intresserad, det kommer aldrig bli något och det vet jag. Detta har hållt på i 3 år och kan inte ha ett sunt förhållande tack vare honom. Vet inte vad jag ska göra. Han är verkligen så perfekt när vi är själva men som sagt, det kommer aldrig funka.

  spelar ingen roll hur bra killar jag träffar som jag klickar med, hur mycker jag gråter eller skrattar, hur mycker jag ignorerar min crush, träffar kompisar, reser och tar avstånd. Han finns alltid där och det går inte att bryta. Detta är ett allvarligt problem. Snääääälla hjälp.

  2012-07-04 08:06:20
  Svara
 • Fint sagt om spara kärleken tills båda är redo. Är det P du sparar, eller var det någon innan dess?

  2012-07-03 23:09:24
  Svara
 • Jag tror också det, är man menade att vara tillsammans så hittar man tillbaka varandra.Nej det finns ingen anledning att göra det. Jag är singel, jag får göra vad jag vill och jag har faktiskt tänkt på lunchdejten innan på grund av att vi faktiskt har historia ihop(och fick inget avslut) innan jag hittade ”mitt livs kärlek”. Dock vill han inte sätta någon etikett på relationer…Hur som helst tack för att du tog tid att svara. Nu har jag fått perspektiv. När jag saknar mitt livs kärlek ska jag tänka på vad dasha har sagt.Dock vill jag ha en man som verkligen tar hand om mig.Sköt om dig!

  Sen om jag är singel jättelänge kommer jag tänka på dig och Forni, ni är självsäkra och starka singeltjejer + det är många andra som klarar av att vara singlar.

  2012-07-03 17:17:08
  Svara
 • HATAR FYLLESMSEN!!! Speciellt dem man inte får svar på. Vet du en sjuk grej. För ca 3 veckor sen på fyllan så satt jag på en balkong ca 06 en morgon efter att jag varit ute och tog en cigg för mig själv. Så sa jag högt: ’Älskar nutidens teknologi. Nu ska jag radera dem från mitt liv’. Så raderade jag typ mellan 4-6 telefonnummer. Halv svårt att minnas hur många exakt. Hehe. Men poff så var de borta. För vi vill inte ha en kille som inte dör förr oss? Eller hur? Alla tjejer förtjänar en kille som inte kan leva utan den. Nu gör vi den här sommaren. KRAM!

  2012-07-03 16:49:40 http://dasha.se
  Svara
 • Jag hör dig… Men ibland är det så. Jag har en kille jag träffade för 4 år sen. Pga olika omständigheter så slutade vi ses. Så började vi ses några år senare igen och slutade ses igen. Så sa jag att vi tar upp detta igen när båda är redo. Inbillar mig att jag ’spar’ på honom tills det bli aktuellt igen. Tills vi båda växt till oss. Och livet är annorlunda. När våra liv passar. När vi sågs 4 år senare så var det precis som du beskriver det – som om igen tid som helst hade gått. Man känner ju varann så man har kul. Men ibland så fungerar det helt enkelt inte. Gör samma sak med denna kille. Lägg honom i en liten speciell ficka i hjärtat och ta upp honom när tiden är inne. STOR kram!

  2012-07-03 16:45:38 http://dasha.se
  Svara
 • Hej kära du. Det är aldrig lätt men kärlek… Men jag tror i slutändan att är det meningen för ett par så kommer man hitta tillbaka till varandra. No matter what. Nu vet jag inte vad ni bråkat om men det kanske är bra att vara ifrån varandra så man får perspektiv? Tycker definitivt du ska gå på lunchdejten. VAD har du att förlora? Absolut ingenting. Tycker inte du behöver säga det till din ’kärlek’ dock (du vet, det man inte vet om mår man inte dåligt av). Bara du gör det av rätt anledning, för att du vill träffa honom. Inte för att du ska göra din ’kärlek’ avundsjuk eller så. Förövrigt behöver han inte vara din livskärlek. Man vet inte sånt förrens livet är över. Sköt om dig och glöm inte att LIVET går vidare. Hela tiden.

  2012-07-03 16:41:36 http://dasha.se
  Svara
 • Ärligt talat dasha – Om han inte fattar hur bra du är så suger han. Det är helt sant. Fattar han inte är han i inte heller i närheten av att vara värd dina känslor. Svårt att komma ihåg dock kl tre på fredagnatten när man kämpat för att inte höra av sig, råkar göra det och sen går sönder när han inte svarar på ens smset. Men det är då jag menar att han kan dra år helvete. Som du själv skriver, ta en till drink och var med någon annan. Det funkade för mig, gillade en person som gillade mig men det kunde inte bli vi av olika orsaker. Så jag hittade en annan, var lite med honom och nu är jag själv igen eftersom jag egentligen inte ville ha kille nr 2. Men livet har blivit lite enklare och det går att andas igen.

  2012-07-03 15:01:02
  Svara
 • Mitt hjärta har inte krossats. Eller jo, på ett sätt. Men jag gjorde slut med killen som jag älskar för att jag inte orkade. Vi hade långdistans och jag grät mer än jag skrattade, för att vi var ifrån varann mer än vi träffades. Så jag gav upp när jag inte såg någon mållinje, vi visste inte när vi skulle kunna bo närmare osv.

  I helgen var första gången vi träffades sen vi gjorde slut, fem jäkla månader har gått och inget var annorlunda. Vi pratade på samma sätt, kramades på samma sätt och jag fick en puss i pannan när vi sa hej då. Önskar livet var annorlunda och att jag fick dela det med honom, men det går inte när vi bor långt ifrån varandra och ingen av oss litar på den andra. Tyvärr.

  Så jag har krossat mitt egna hjärta.

  2012-07-03 14:35:38 http://emla.spotlife.se/
  Svara
 • Du och Forni verkar vara vara experter på kärlek. Jag vet inte hur många kilar ni har haft men ni kanske har upplevt erat livs kärlek. Jag hoppas att du kan svara. Jag har nyligen gjort slut med mitt livs stora kärlek. Vi har varit tillsammans i tre år.Förlovade i två år nu i sommar. Jag förstår inte att killar kan sluta bry sig om en bara så där. Vi har endå varit ihop sen februari 2010 och har inte varit ifrån varandra en längre period.Hur som helst har vi bråkat en månad (sen i maj) , bråk har legat i luften väldigt länge och nu har vi tagit en ”paus” men vi har snarare gjort slut på riktigt.Jag vet inte riktigt vad jag vill. Jag har aldrig varit ensam. Jag har alltid velat ha ett förhållande men jag behöver tid för mig själv men jag känner mig väldigt ensam och vill gärna vara tillsammans med någon.Tycker du att jag ska träffa en nära vän till mig(har inte träffat han sen jag fick mitt livs kärlek)..Jag vet inte men ska jag gå runt och hoppas på att vi ska hitta tillbaka till varandra när det är som att gråta över spild mjölk..eller ska jag satsa på gå vidare och gå på lunchdejten? Vad hade du gjort om du vore mig? När jag tränar så börjar alla negativa tankar komma. På natten kommer alla negativa tankar…Jag vet varken ut eller in.

  2012-07-03 14:33:32
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!