Aj mitt lilla hjärta

Min kärlek till Lana del Rey kan ju ingen missat. Men det här är min absoluta favoritlåt. Och nu kom videon. Sitter här på kontoret och känner hur det började bränna bakom ögonlocken precis. Det var väldigt nära att jag började grina. Men jag grinar helst inte offentligt. Jag biter ihop och så bär jag på det tills jag är ensam. Tills jag kryper ner under mitt duntäcke och kan gråta ut ordentligt.

Igår var en sån dag. Gjorde ont i hela kroppen och jag ville bara grina här på kontoret men sen kom det som tur är massa andra saker emellen. Chefen skjutsade hem mig och då kunde jag ju inte bryta ut i tårar. Och sen somnade jag av utmattning i soffan och sen mötte jag upp Marith på ett glas rödvin och när jag kom hem hade det kommit så mycket emellan att tårarna var inte lika nära längre. Men när jag såg denna video nu så bubblade de upp igen. Kanske måste se en sorglig film ikväll för att ''lätta på trycket''. Man kan ju bara lägga locket på till en viss gräns. Jag vill ju inte att något litet ska hända på fyllan så man tappar det pga saker som hänt tidigare i veckan. Det gäller att planera här i livet.

Vet inte varför jag inte kan bädda in videon från youtube. Här är en länk till hennes nya video iallafall!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7daxzs-EK2A[/youtube]

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!