Inte vara sån nu

Jag ska ju inte spela fin i kanten för er. Alla fattar ju att jag festade till det i Båstad med. Dock inte så där överdrivet mycket som alla andra år.

Jag tycker att det både är skönt och väldigt skrämmande på samma gång. Känslan när jag inte känner att jag måste till after beach:en för att jag missar något där. Att jag tycker att det är så mycket mysigare att umgås med Becca och baby tex. Tänker att jag blivit gammal. Skrämmer mig lite. Eller har jag blivit tråkig? Jag vet inte. Jag tycker i alla fall att det är väldigt skönt att inte vakna bakfull en söndag och orka göra massa saker.

Men än finns det lite krut i den här 26åringen. Här har ni lite mingelbilder från Stureplan.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!