Mina nya små älsklingar

En sak ska jag börja med att säga er. Jag vet att det är många som inte är lika gamla som mig som läser min blogg och nu ska ni få höra en viktig sak. Läs noga och ta in detta ordentligt.

Det är okej att unna sig saker. Vissa månader kanske mer än andra. Men det är väldigt viktigt att aldrig köpa något man inte har råd med. Man får verkligen inte göra av med pengar man inte har! Jag har inte köpt något av mina saker på kredit eller liknandes. Det här är pengar jag har på kontot. Skuldsätt er inte för ett par skor eller en väska. Det är det inte värt. Spara istället. Och jobba hårt. Det kommer ge utdelning.

Här är i alla fall mitt senaste tillskott till samlingen! Är de inte helt fantastiska? Jag kastade mig över dem när jag såg dem på ”Sjuttis på Schuttis” (uttryck ur Solsidan).

20120717-181515.jpg

20120717-181531.jpg

20120717-181540.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!