GREAT LENGTHS I LOVE YOU

 

Jag har ju gjort världens finaste sak men dock kommer det inte fram eftersom att bilderna är snea. Kan ni vara så snälla och vrida huvudet så ni ser bilderna rätt?! Jag får nämligen inte till det hur jag än gör!!

Okej. Nu är det så här. Ni vet att jag sällan tipsar om produkter och såna saker men när jag väl gör det så är det för att det är magiskt. Så är det för att det är något jag fastnat för och helhjärtat kan rekommendera för er.

När jag var på senaste festivalen så berömde jag Linda för hennes fina hår och då sa hon att det var extensions. Jag tappade hakan då jag aldrig sett några extensions som jag tyckte var bra gjorda. Man vill ju kunna lura killarna. Tjejerna vet jag att det nästan är omöjligt. Men sen droppar hon att det var hela fem månader sen hon gjorde dem!!! Där och då bestämde jag mig för att jag bara var tvungen att göra likadana.

Jag har ju alltid drömt om långt hår men mitt blir tyvärr inte längre än som jag alltid har. Den här plupparna är mycket mindre än de andra jag sett och därför tror jag att det blir så pass stor skillnad och att man inte ser att det inte är ens egna hår. Jag färgade även topparna när jag var där med en produkt som heter TINT och går bort efter en tvätt. Den kritan kan ni köpa på deras hemsida som ni hittar här: Great Lengths. 

Hur fint?!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Supersnyggt! Skulle du vilja berätta hur mycket det kostade och vad det var du bad om liksom ? 🙂 Älskar din blogg! <3

  2012-08-08 23:25:46
  Svara
 • vad heter den metoden att göra hårförlängning? skit snyggt

  2012-08-08 11:44:45
  Svara
 • Jag har den minsta strl 🙂

  2012-08-08 09:42:05 http://dasha.se
  Svara
 • Ska nog göra ett inlägg om det 🙂

  2012-08-08 09:41:14 http://dasha.se
  Svara
 • Vad har du för storlek på dina aviators? Sjukt fint hår!!!! Vill oxå….

  2012-08-08 07:51:46
  Svara
 • Jättesnyggt! Var gjorde du det & vad kostade det?

  2012-08-07 23:40:55
  Svara
 • häftigt 😀

  2012-08-06 14:53:01 http://josefineg.spotlife.se
  Svara
 • Men WOW vad snyggt!
  Jag vill också ha 😀
  Jättefin!! 🙂

  2012-08-06 10:48:20 http://sannaangelica.devote.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!