Mina bebisar + praktikplatsen

Alla tvättar ju sina bebisar i handfatet så jag ville också! Så töntigt att det blir mysigt, visst?

Förövrigt har jag tillsatt tjänsten som världens bästa praktikant! Så roligt att ni var så många som var intresserade. Det värmer mig. Kommer fler chanser ska ni veta. Och ge inte upp. Visa att ni vill det ni vill. Va hungriga. Gå inte på en intervju om ni inte dör för att vara där. Det syns igen på intervjun. Jag valde den tjej som verkade vilja detta mest av alla. Som verkade hungrigast. Sen hade hon även en del erfarenhet. Ska bli spännande att tillsammans med henne skapa massa roliga events i höst.

Kommer självklart att presentera henne för er tids nog i bloggen.

20120808-202307.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!