Världens dyraste ring

Hej hej. Nu skriver jag från Devote för första gången, dvs bara ett test. Läskigt med ny blogg och nya inställningar. Ska se om jag får upp en bild också. 

Ser ni inlägget och bloggen så har jag lyckats! Bilden är på en dröm. Inget jag egentligen skulle vilja ha för tanken av att tappa bort den eller dylikt skulle göra så man skulle tappa bort sig själv tror jag. Hörde att Angelina Joile köpt sig en så dyr förlovningsring att hon gjort en kopia på den i billigare material som hon ska ha till vardags. Tappar man inte hela känslan då? Ska man inte bara köpa en lite billigare ring istället? 

Sen är väl inte jag den som är den… Skulle ju inte säga nej ifall någon gick ner på knä och frågade ifall han fick sätta denna på mitt finger. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!