Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Kräftsäsong!

Jag älskar verkligen kräftisivor. Älskar hela eventet runt kräftorna. Älskar att äta dem. Jag älskar att sug… Näe. Skoja bara. Älskar snapsen som egentligen inte är goda men i hela den där atmosfären är de magiska. Älskar när man får klä ut sig. Min passion i livet. Älskar gemenskapen av att äta och äta och äta och sen äta ännu längre. Och snapsvisorna!

Är det någon som vet om det det finns en app för sånt? Att skriva ut häften känns så himla 2011.

Började googla runt på bilder från kräftskivorna vi haft… Så kom jag på hur ont i hjärtat jag hade den här kvällen. Tyckte om en kille. Som kom. Men gick därifrån med en annan.

Det här året hade jag precis avslutat med någon annan. Jag var inte speciellt hjärtkrossad. Tror jag inbillade mig att jag var det. Men var nog inte det när jag tänker efter. Ibland vill man bara känna. Överdriver lite för att det är skönt när det kommer lite tårar. Men det gör inte ont i hjärtat, på riktigt.

BTW. Tack snälla Boudi för att jag fick sno din hatt som är den finaste kräftishatten, ever. Ikväll ska jag ha den på mig när vi har kräftskiva på min gård.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • riktgit fin blogg 🙂
  har precis gjort en ny själv och skulle verkligen behöva lite mer följare eller lite fler som tittar in och eftersom den precis är gjord så har jag inte så många som kollar än så skulle bli hur glad som helst om du kolla, och kommentera gärna vad du tycker:) KRAM!

  jennifer 2012-08-22 22:06:10 http://.devote.se
  Svara
 • jag älskar också kräftskivor.. magiska 😀

  Svara
 • Åh jag måste äta kräftor snart, så gott!!

  Cherry 2012-08-19 15:52:43 http://897215.devote.se
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind