Kräftsäsong!

Jag älskar verkligen kräftisivor. Älskar hela eventet runt kräftorna. Älskar att äta dem. Jag älskar att sug… Näe. Skoja bara. Älskar snapsen som egentligen inte är goda men i hela den där atmosfären är de magiska. Älskar när man får klä ut sig. Min passion i livet. Älskar gemenskapen av att äta och äta och äta och sen äta ännu längre. Och snapsvisorna!

Är det någon som vet om det det finns en app för sånt? Att skriva ut häften känns så himla 2011.

Började googla runt på bilder från kräftskivorna vi haft… Så kom jag på hur ont i hjärtat jag hade den här kvällen. Tyckte om en kille. Som kom. Men gick därifrån med en annan.

Det här året hade jag precis avslutat med någon annan. Jag var inte speciellt hjärtkrossad. Tror jag inbillade mig att jag var det. Men var nog inte det när jag tänker efter. Ibland vill man bara känna. Överdriver lite för att det är skönt när det kommer lite tårar. Men det gör inte ont i hjärtat, på riktigt.

BTW. Tack snälla Boudi för att jag fick sno din hatt som är den finaste kräftishatten, ever. Ikväll ska jag ha den på mig när vi har kräftskiva på min gård.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!