Svar på frågestund ang håret och metoden Great Lenghts

Jag har tagit bort vissa frågor för de var så lika varandra. Antar dessa ger er svar på det mesta kring mitt nya fina hår!

Hej! Är själv sugen på att göra extensions/hårförlängning men inte just great leangths, vad är skillnaden på de och de vanliga? Och hur ser det ut när du inte stylar det, syns de då att det inte är ditt egna hår? Kramar och tack för en bra blogg!

Hej hej! Grejen är den att jag allid velat ha långt hår men aldrig velat göra förlängning av den enkla anledingen för att jag aldrig sett ett bra jobb. Jag har aldrig sett någon med fina extensions. Tycker man alltid ser ”plupparna” och man alltid ser var ens eget hår slutar men så träffade jag Linda och berömde henne för hennes fina hår när hon droppa att hon hade extensions som HON HAFT I FEM MÅNADER – jag upprepar, jag såg inte att det var extensions hon hade och så hade hon haft dem i fem månader!!!! Där vart jag såld och bestämde mig för att jag var tvungen att testa. Jag vet inte så mycket om andra metoder men Great Lengths pluppar är mer än hälften så små som alla de andra jag sett. De syns aldrig. Sen använder de en maskin och ”tryckluft” för att sätta i dem samt gör en hel rad i form av fem st ’pluppar åt gången så man slipper sitta i fem timmar. Tar ca 1 1/2 tim. De har patent på just detta btw.

Vad kostar det att göra det? Och vilka salonger kan man göra det på? Vart gjorde du det? Hur länge kan man ha det innan man måste byta ut?

De säger mellan 3-6 månader. Jag har bara haft i knappt en månad så jag kan inte säga hur länge jag kommer kunna ha det men Linda hade ju i över 5 månader och de är fortfarande så fina. Jag gjorde det på Great Lengths i Liljeholmen. Kolla deras hemsida så hittar du vart närmaste salongen för dig finns. Mitt kostade ca 8000:-. Sen köpte jag massa produkter också.

hej! du i ett inlätt att man kunde köpa TINT på great lengths hemsida..men jag hittar inte det? finns det ngn annanstans man kan köpa det? 🙂 kram!

Jag vet ingen annanstans faktiskt… Maila dem! Finns info på hemsidan! De ska ha det där.

Sliter det inte mycket på ens egna hår? Blir det inte torrt som hö efter några veckor?

Torrt som hö tycker jag inte det är. Men slita gör det nog. Men jag ska säga er ärligt, men facit i hand och handen på hjärtat att det här är det bästa jag gjort! Aldrig kännt mig så snygg och fräsch som jag gör nu i det långa fina håret.

Hej! Är själv sugen på att göra extensions/hårförlängning men inte just great leangths, vad är skillnaden på de och de vanliga? Och hur ser det ut när du inte stylar det, syns de då att det inte är ditt egna hår? Kramar och tack för en bra blogg!
Skillnaden är att detta hår är för det första mycket bättre. Det kände jag från början. Håret känns på något sätt mer levande och inte torrt och dött som jag tycker extensions kan kännas i vanliga fall. Sen är även skillnaden att om du tänker att du hänger 1 kilo av något på ditt hår som hänger där och dinglar eller så hänger du ett halvt kilo som hänger och dänger. Vad sliter mest? Nej det syns aldrig! Även om jag stylat eller ej. Syns verkligen aldrig att det inte är mitt egna hår. Tom tjejer luras, killarna ska vi inte ens prata om…

vad heter den metoden att göra hårförlängning? skit snyggt

GREAT LENGHTS! Så här står det på deras hemsida: Medans andra system brukar använda sig av tekniker som vax, lim, knyt eller att man bränner fast fästena, detta kan ofta förstöra ditt egna hår. Great Lengths har en mycket mer skonsam princip, vi har skapat en ”high-teck” metod för att fästa Great lengths slingor i ditt egna hår. Denna typ av fästen är tillverkat av polymer, som molekylernas struktur är väldigt likt ditt egna hår. Den är aktiverad av vår Great Lengths maskin, som fäster Great Lengths slingor på ditt egna hår. Slingan kan självklart lätt tas bort av en expert, men det viktigaste av allt är att ditt eget hår inte blir förstört. Denna isättning av Great Lengths, ger dig frihet till att organisera din egen fritid utan att behöva kompromissa med ditt eget hår.

Super fint hår! Funderar också på att sätta in great lengts..hur många slingor har du i samt vad kostade det hela ungefär för ditt hår? Gjorde du det i Liljeholmen?

Japp gjorde i Liljeholmen. Betalade ca 8000:- (och kan säga att jag aldrig lagt pengar på något mer värt) och jag hade väl 120 slingor i tror jag. Skulle haft 150 men så tyckte vi det räckte. De var super gulliga. Du vet när de inte bara försöker pracka på en stuff utan sa själv ”Nä, tror inte du behöver fler”.


HÄR hittar ni deras hemsida.Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!