Satsa på underkläder people

Asså… Tog även en bild på min överkropp wearing bh:n men så vågade jaginte lägga upp den. Kändes för naket och för exponerande men man såg inte bröstvårtorna och det var en ganska mörk bild så den var faktiskt inte så avslöjande men så vågade jag inte pga er. Tänkte jag skulle få påhopp och osv. Men jag har ju inga problem med att lägga upp bilder på mig i bikini. Oklart det där. 

Här är i alla fall mitt nya tillskott i underklädes samlingen. Jag är besatt av ”vanliga trosor” men som är superkorta OCH transparenta. Väldigt viktigt med transparent. Känns väldigt romantiskt med genomskinliga, svarta underkläder. Samt bygellösa bh:ar.

String och push-up lämnar vi till kidsen va? 

Jag har köpt dessa på www.kalsong.nu OCH om ni uppger ”DASHA” i rabattfältet så får ni 10% rabatt på ert köp. Porrigt va. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!