Vad gör det om 100 år?

Det finns en kille.. Eller det finns ju ganska många. Men när man druckit lite (som jag gjorde inatt) så blandar man ihop känslor och killar och vad man egentligen känner för vissa och vad man tror att man känner och vad man bör berätta och vad man bör hålla för sig själv. I could go on and on and on…

Ja ja. Jag tänkte dela med mig av mina fyllesms som jag är expert på att skicka. När jag kom hem inatt så skickade jag följande: 

– ”Jag tänkte… Att jag vill att du ska veta att jag tycker om dig på riktigt osv” 

Vakna imorse och skrek rakt ut. Som man gör i film. Satte mig upp i sängen och skrek rakt ut samtidigt som jag tryckte mina handflator mot kinderna. Tog upp mobilen och tänkte jag skulle skicka ett till sms (åh nej) och skrev då:

– ”Oh my oh my. Det var inte jag som skrev förra smset. Det var vodkan”. 

Och kände mig ganska nöjd. Tyckte jag var rolig. Fick svar några timmar senare av karl där han skrev:

– ”Ha ha du är fin”

Ville svara:

– ”Jag hatar dig” 

Men gjorde inte det. Sen begravde jag mig i jobb och tänkte aldrig mer tänka på detta. Men när jag precis vart klar med jobbet här på kontoret och tänkte jag skulle skriva hej till er kom jag att tänka på det. 

Men så tänker jag samtdigt – Vad gör det om 100 år? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!