Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Favorit i repris

Kör en favorit i repris idag. Hade ändå jeansvästen förra veckan också men vet ni jag tycker inte det gör något. Inga trosor jag återanvänder direkt. Och den är ju så fin! 

Solisar: bypm.se

Halsband: H&M

Linne/Blus: Massimo Dutti
Jeansväst: Wrangler

Byxor: ACNE
Skor: Lanvin
Väska: Chanel

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • hej dasha! jag undrar hur du lyckas ha rad med allt – ny lagenhet, resor, chanel vaska osv. jag jobbar heltid men kanner aldrig att jag har rad med nagot! har du nagot ultabra spartips? hur gor du? eller kommer pengarna fran nagon annanstans? typ forladrar? tacksam for svar/ slosa

  2012-08-28 11:31:29
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Svar till linn:
   Okej får jag börja med att fråga vart jag rest nånstans? När alla haft semester i sommar så har jag jobbat – hela sommaren. Till att börja med. Sen har jag ju inte cash:at upp lägenheten? Jag har ju tagit lån. Om vi ska vara såna så har jag inte varit utomlands sen augusti förra året (Moskva i vintras men det var buissnes). Sen har jag varit på JOBBRESOR. Det är inte samma sak. Tex London i våras. Men renodlad semester har jag inte varit på sen augusti förra året.

   Dasha 2012-08-28 14:15:18 http://dasha.devote.se
   Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind